Waar kun je de bokswedstrijd Fury vs. Whyte online kijken op zaterdag 23 april 2022?

Op zaterdag 23 april 2022 zal er een historische bokswedstrijd plaatsvinden in het Wembley Stadium in London: Fury vs. Whyte. De kroon voor het zwaargewicht van de World Boxing Council (WBC) zal gaan naar de winnaar en er worden maar liefst 100.000 fans verwacht bij de strijd tussen Tyson Fury en Dillian Whyte. In dit artikel vind je hoe je vanuit Nederland online kijken kunt naar het gevecht via Viaplay’s live stream.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg gratis F1 TV Pro in een lidmaatschap met alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Fury vs Whyte online kijken op zaterdag 23 april 2022

Er zullen maar liefst 100.000 fans bij elkaar komen in het Londense Wembley Stadium op zaterdag 23 april 2022 om het gevecht tussen Tyson Fury en Dillian Whyte te streamen, maar daarnaast zullen ook miljoenen fans wereldwijd meekijken naar de strijd. Belangrijk is dat dit mogelijk het laatste gevecht van Fury’s glorieuze en controversiële carrière zal zijn.

Er zijn meerdere streamingdiensten die in Nederland sport uitzenden, waaronder discovery+ (en binnenkort tevens HBO Max vanwege de fusie naar Warner Bros. Discovery) en natuurlijk Viaplay. De laatstgenoemde videodienst kennen veel mensen vooral van de uitzendrechten voor de Formule 1 in 2022, maar er is ook darts, voetbal, boksen en meer te streamen. Dit video on demand-platform heeft ook de rechten voor de wedstrijd Fury vs. Whyte in handen weten te krijgen. 👉 Je kijkt hier op de officiële website van Viaplay de live stream van het gevecht.

In Nederland wordt dit gevecht uitgezonden binnen het reguliere lidmaatschap van Viaplay. Dat is ook het geval in Estland, Letland, Litouwen en Polen. In andere Europese landen (Zweden, Finland, Denemarken, Noorwegen en IJsland) moeten gebruikers als pay-per-view evenement bijbetalen om het gevecht te streamen.

Hoe laat kun je Fury vs Whyte kijken op Viaplay?

Viaplay begint al vroeg met de uitzending, want op de informatiepagina van boksen bij Viaplay is te zien dat de programmering al om 19:00 uur Nederlandse tijd van start gaat. Belangrijk om te weten is dat dit nog lang niet het moment is dat de eerste klappen zullen vallen.

Er is namelijk nog geen officiële starttijd van Fury vs Whyte naar buiten gebracht, maar geschat wordt dat het gevecht ergens tussen 23:00 uur en 23:45 uur Nederlandse tijd zal beginnen. Je hebt dus een avondvullend programma voor de boeg. Alvast heel veel kijkplezier gewenst!

Andere sporten die bij Viaplay in Nederland te zien zijn

Zoals we al eerder kort aanstipten, is boksen niet de enige sport die in de Nederlandse catalogus van Viaplay is opgenomen. Zo zijn alle vrije trainingen, kwalificaties en (sprint)races van het Formule 1-seizoen van 2022 er te streamen. In hetzelfde weekend als Fury vs. Whyte staat op deze motorsportkalender de Grand Prix van Emilia-Romagna (Imola) op het programma.

Verder kun je op het video on demand-platform onder andere kijken naar PDC darts en worden alle voetbalwedstrijden uit de Bundesliga er uitgezonden. Vanaf augustus 2022 zal ook Premier League voetbal er te streamen zijn. Je kunt een overzicht van alle sporten in de sportcatalogus van Viaplay vinden.