‘Furiosa: A Mad Max Saga’ scheurt vandaag naar je thuisbioscoop

George Miller is dit jaar weer in de wereld van Mad Max gedoken. In Furiosa: A Mad Max Saga worden we meegenomen in het verleden van het geliefde personage Furiosa, dit keer vertolkt door Anya Taylor-Joy in plaats van Charlize Theron. De film is vandaag gearriveerd op Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

3 redenen om ‘Furiosa: A Mad Max Saga’ te kijken

1️⃣ In Furiosa: A Mad Max Saga kijken we dus mee met een jonge Furiosa. Nadat de wereld ten onder is gegaan leeft ze een rustig bestaan met haar moeder, maar dan valt ze in handen van een gewelddadige motorbende en wordt ze weggehaald van haar thuis. Ze doet er alles aan om terug te keren. Dat leidt tot een film vol adembenemende stunts en visueel verbluffende actiescènes.

2️⃣ Furiosa wordt deze keer gespeeld door Anya Taylor-Joy, die je kent van onder meer The Queen’s Gambit, Dune: Part Two en The Menu. Zij zet een complexe en krachtige vrouwelijke hoofdrol neer. Furiosa’s achtergrondverhaal en evolutie als personage voegen diepte toe aan de post-apocalyptische wereld.

3️⃣ Kijkers waren erg enthousiast over de film, die op IMDb bijvoorbeeld een dikke 7,7 ontvangt van ruim 115.000 stemmers. Ook op social media regent het positieve reacties, zoals je hieronder kunt zien.

‘Furiosa: A Mad Max Saga’ is nu te streamen

Op 23 mei verscheen Furiosa: A Mad Max Saga op het witte doek en dat betekent dat hij razendsnel naar het kleine scherm is gekomen. Pathé Thuis voegde de film vandaag toe als Premium-film, waardoor je hem nu al kunt huren en kopen.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Furiosa: A Mad Max Saga en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Na de ondergang van de wereld wordt de jonge Furiosa meegenomen uit de Green Place of Many Mothers en komt ze in handen van een grote motorbende aangevoerd door Warlord Dementus. Op hun tocht door de woestijn bereiken ze de Citadel, waar Immortan Joe de baas is. Terwijl de twee tirannen om de macht strijden, moet Furiosa vele beproevingen doorstaan en een manier vinden om terug te kunnen keren naar huis.

TitelFuriosa: A Mad Max Saga
Jaar2024
SoortFilm
Duur2 uur en 28 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurGeorge Miller
CastAnya Taylor-Joy, Alyla Browne, Chris Hemsworth, Tom Burke

Synopsis: Warner Bros. Pictures International Holland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.