Waar kun je de film ‘Furiosa: A Mad Max Saga’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Furiosa: A Mad Max Saga (2024) online kijken kunnen. In deze film duiken we in het verleden van het hoofdpersonage uit Mad Max: Fury Road, Furiosa. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Furiosa: A Mad Max Saga’ (2024) online kijken?

Furiosa: A Mad Max Saga is vanaf 23 mei 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Furiosa: A Mad Max Saga bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar de releasedatum is op dit moment nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. Andere Mad Max-films kun je nu wel hier kijken.
🔜 HBO MaxFuriosa: A Mad Max Saga komt als het goed is in de toekomst naar HBO Max. De film is namelijk gedistribueerd door Warner Bros. Pictures, de filmstudio van deze streamingdienst. Een exacte releasedatum hebben we op dit moment helaas nog niet.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video, maar eerdere films kijk je hier wel. 👉 Bekijk de Mad Max-films op Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Furiosa momenteel niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Furiosa: A Mad Max Saga nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Furiosa: A Mad Max Saga’ (2024)

Na de ondergang van de wereld wordt de jonge Furiosa meegenomen uit de Green Place of Many Mothers en komt ze in handen van een grote motorbende aangevoerd door Warlord Dementus. Op hun tocht door de woestijn bereiken ze de Citadel, waar Immortan Joe de baas is. Terwijl de twee tirannen om de macht strijden, moet Furiosa vele beproevingen doorstaan en een manier vinden om terug te kunnen keren naar huis.

Streaming informatie over de film

TitelFuriosa: A Mad Max Saga
Jaar2024
SoortFilm
Duur2 uur en 28 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurGeorge Miller
CastAnya Taylor-Joy, Alyla Browne, Chris Hemsworth, Tom Burke

Synopsis: Warner Bros. Pictures International Holland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.