Waar kun je de serie ‘The Full Monty’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Full Monty (2023) online kijken kunnen. Deze remake van de iconische film uit 1997 draait wederom om de broers uit Sheffield, die in allerlei hilarische situaties belanden. De oude vertrouwde cast keert terug voor de gloednieuwe serie. In dit artikel geven wij aan of je hem op het moment van schrijven kunt bekijken op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘The Full Monty’ (2023) online kijken?

De serie The Full Monty is sinds 14 juni 2023 te streamen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem online kunt kijken. Daarnaast vind je op Streamwijzer ook meer informatie over de film The Full Monty (1997).

Disney+➡️ Ga direct naar The Full Monty bij Disney+. Hier kijk je de serie sinds woensdag 14 juni zonder aanvullende kosten. Ook de originele film uit 1997 kijk je hier op Disney+.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Pathé ThuisPathé Thuis biedt veel nieuwe films aan, maar omdat The Full Monty een serie is kun je hem hier niet vinden. De originele film bekijk je wel hier op Pathé Thuis.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de serie nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Full Monty’ (2023)

Na 25 jaar zijn de figuren uit The Full Monty terug. In plaats van te strippen houden ze zich nu bezig met ontvoerde honden, raceduiven, en een heel aparte gijzeling. Gaz is ouder geworden, maar zeker niet wijzer. Zijn beste vriend Dave heeft geen zin meer om te worden meegesleurd in zijn dubieuze plannetjes. Maar als het noodlot toeslaat, moet de complete Monty-gang als één een oude vriend eren.

Streaming informatie over de serie

TitelThe Full Monty
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama, Komedie
RegisseurSimon Beaufoy
CastRobert Carlyle, Mark Addy, Lelsey Sharp, Steve Huison, Paul Barber, Talitha Wing

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de serie ‘The Full Monty’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de serie The Full Monty. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de serie ‘The Full Monty’?

    De grootste rollen in de The Full Monty-remake worden vertolkt door Robert Carlyle, Mark Addy en Lelsey Sharp.


Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.