‘The Full Monty’ is terug! De gloednieuwe serie is nú te bingen

Fans van The Full Monty uit 1997, opgelet! Vandaag komt Disney+ met een gloednieuwe, gelijknamige serie waarin de originele cast terugkeert. Het 25 jaar nadat de Britse film een gigantische hit werd en opnieuw volgen we de werkloze staalarbeiders, al zullen ze deze keer waarschijnlijk niet uit de kleren gaan.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Dit kunnen we verwachten van de gloednieuwe ‘The Full Monty’-serie

Disney+ laat de figuren uit The Full Monty na 25 jaar terugkeren op het kleine scherm. In de originele film beproefden twee ontslagen staalarbeiders uit het Engelse Sheffield hun geluk als strippers, om zo te ontsnappen uit hun uitzichtloze bestaan. Deze broers keren terug in de gloednieuwe reboot-serie, die ons uiteraard ook weer meeneemt naar Sheffield. Wederom maken ze weer heel wat mee. Geen Chippendales-achtige taferelen, maar wel hysterische situaties met ontvoerde honden, raceduiven en gijzelingen. Het belooft weer hilarisch te worden.

The Full Monty zou The Full Monty niet zijn als Robert Carlyle (Trainspotting) en Mark Addy (Game of Thrones) niet weer te zien zouden zijn als Gaz en Dave. Verder keren ook Tom Wilkinson, Paul Barber en Lesley Sharp terug in hun vertrouwde rollen. Benieuwd? Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Achtdelige serie nú te zien op Disney+

Disney+ heeft vandaag alle acht afleveringen van de gloednieuwe reboot The Full Monty aan het aanbod toegevoegd. Dit betekent dat bingewatchen zeker tot de opties behoort. Wil je eerst nog even de film bekijken? Ook die staat op Disney+ en kun je daarnaast hier op Pathé Thuis bekijken.

→ Eerst de film uit 1997 bekijken? Stream The Full Monty op Disney+ 🍿

📺 Benieuwd wat er nog meer allemaal op de planning staat? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Disney+ per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen.

Meer informatie over de serie

Na 25 jaar zijn de figuren uit The Full Monty terug. In plaats van te strippen houden ze zich nu bezig met ontvoerde honden, raceduiven, en een heel aparte gijzeling. Gaz is ouder geworden, maar zeker niet wijzer. Zijn beste vriend Dave heeft geen zin meer om te worden meegesleurd in zijn dubieuze plannetjes. Maar als het noodlot toeslaat, moet de complete Monty-gang als één een oude vriend eren.

TitelThe Full Monty
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama, Komedie
RegisseurSimon Beaufoy
CastRobert Carlyle, Mark Addy, Lelsey Sharp, Steve Huison, Paul Barber, Talitha Wing

Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.