Netflix-kijkers niet onder de indruk van nieuwe actieserie met Arnold Schwarzenegger: “Oersaai”

Je zou het haast niet geloven, maar Arnold Schwarzenegger moest 75 jaar oud worden voordat hij voor het eerst een hoofdrol scoorde in een serie. Netflix heeft hem dit jaar met FUBAR eindelijk een kans gegeven. Maar was het het waard? De splinternieuwe actieserie is afgelopen week in première gegaan en het is helaas geen aanrader, als we de reacties van kijkers mogen geloven.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

‘FUBAR’ met Arnold Schwarzenegger domineert Netflix

FUBAR vertelt het verhaal van een vader en dochter die op een dag ontdekken dat ze allebei als geheimagent voor de CIA werken. Dat nieuws (en vooral het feit dat ze dat niet van elkaar wisten) plaatst een bom onder hun relatie, maar als ze plots moeten samenwerken moeten ze zich daar heel snel overheen zetten. Wat volgt is een verhaal vol spionnen, actie en humor.

Netflix voegde FUBAR op donderdag 25 mei toe aan het aanbod en ontzettend snel kroop de serie naar de eerste plek in de Netflix top 10, populaire titels als Queen Charlotte: A Bridgerton Story en XO, Kitty achter zich latend. Ook de reacties stromen inmiddels binnen en die zijn niet allemaal even enthousiast. Zo ontvangt de serie met een score van 49% op de Rotten Tomatoes Tomatometer van meer dan de helft van de recensenten een onvoldoende.

Kijkers zijn niet enthousiast over de actieserie

Ook kijkers op social media zijn niet heel erg enthousiast over de actieserie. Veel kijkers vinden het saai, storen zich aan het slechte Nederlands of vinden de actiescènes niet scherp genoeg. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze serie nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bekijk hem direct op Netflix.

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.