Waar kan ik de film Frozen (2013) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Frozen (2013) online kijken kunnen. Deze geliefde film wist tijdens de Academy Awards maar liefst twee Oscars in de wacht te slepen: voor Best Animated Feature Film of the Year en voor Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Song. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, HBO Max, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Frozen uit 2013 online kijken?

✅ Disney+➡️ Bekijk Frozen nu op Disney+ in Nederland. Hier is de film gratis te zien voor abonnees, net als de vervolgfilm Frozen II uit 2019 en meerdere spin-off series en specials.
▶️ Pathé ThuisBij deze videodienst kun je de film tevens huren of kopen. Ga direct naar Frozen bij Pathé Thuis.
📀 Bol.comMocht je deze film op DVD of Blu-ray willen hebben, dan is hij hier bij Bol.com verkrijgbaar.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Op Disney+ is geen aanvullende betaling in de vorm van VIP-toegang nodig zijn. Iedere abonnee kan gewoon dus naar de film kijken. Bij Pathé Thuis is wel een losse transactie voor huur of koop vereist, maar voor deze streamingdienst betaal je geen maandelijkse abonnementskosten.

Verhaal en trailer van Frozen (2013)

Frozen speelt zich af in een vervloekt koninkrijk dat omhuld is door een strenge en eeuwige winter. Om een einde te maken aan de ijskoude betovering besluit Anna, een dromerige en onbevreesde optimist, samen te werken met Kristoff, een stoere bergbewoner. Samen maken zij een spannende reis om Anna’s zus, de sneeuwkoningin Elsa, te vinden en om zo de ijzige vloek over het koninkrijk te kunnen opheffen.

Tijdens hun avontuur krijgen ze gezelschap van een komische sneeuwpop genaamd Olaf en samen moeten ze ijskoude extreme temperaturen zien te overleven en vreemde wezens, trollen en andere magie trotseren. Magische verrassingen staan op ze te wachten als ze de koude strijd aangaan in een race tegen de klok, om zo het koninkrijk te redden van ondergang.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2013
Categorie: Animatie, Avontuur, Komedie
Regisseur: Chris Buck, Jennifer Lee
Schrijvers: Jennifer Lee, Hans Christian Andersen
Cast: Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff
IMDb: 7,5 uit 610.000 stemmen


Synopsis: Disney