De eerste film van Frozen was natuurlijk een ongekend succes, maar ook de tweede film met onze ijskoningin is zeer geslaagd. Het is tot nu toe zelfs de animatiefilm met de hoogste opbrengst ooit! Nu vragen veel fans van Disney+ zich af wanneer de film Frozen 2 op de streamingdienst in Nederland te zien zal zijn. Wij hebben het uitgezocht.

Wanneer komt de film Frozen 2 op Disney Plus?

Wanneer komt de film Frozen 2 op Disney+ Nederland?

Aangezien Disney+ heeft aangegeven films ongeveer 7 maanden na publicatie te plaatsen op de streamingdienst, kunnen we Frozen 2 naar schatting rond 20 juni 2020 op Disney Plus Nederland verwachten. Zodra dit gebeurt, zullen we het op de website en social media van Streamwijzer laten weten.

Verhaal

Na alle moeilijkheid die onze helden en heldinnen hebben gehad in het eerste deel van Frozen is er eindelijk vrede in het koninkrijk dat Arendelle heet. De vier – Elsa, Anna, Kristoff en Olaf – moeten toch plotseling aan de slag met een nieuw avontuur. Ze moeten hiervoor diep de bossen in. De reden voor deze zoektocht is om een mysterie van meerdere eeuwen oud over hun koninkrijk te ontdekken.

Heb je geen abonnement en wil je toch Frozen 2 kijken? Bestel de film dan hier.

Frozen 2 (2019) op Disney Plus Nederland

Titel: Frozen 2
Jaar: 2019
Soort: film
IMDb: 7.3
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel
Meer over Frozen 2 op Streamwijzer vind je hier

Het volledige aanbod van films en series op Disney Plus vind je bij de pagina Disney+ Nederland aanbod.