Frozen 2 staat nu op Disney+

De eerste film van Frozen was natuurlijk een ongekend succes, maar ook de tweede film met onze ijskoningin is zeer geslaagd. Het is tot nu toe zelfs de animatiefilm met de hoogste opbrengst ooit! Nu vragen veel fans van Disney+ zich af wanneer de film Frozen 2 op de streamingdienst in Nederland te zien zal zijn. Gelukkig heeft de CEO van The Walt Disney Company goed nieuws naar buiten gebracht: de film staat sinds dinsdag 17 maart online!

Eerder dan gepland

Eerder werd bekendgemaakt dat het tweede deel van de Frozen-reeks op 10 juli 2020 naar de streamingdienst zou komen. Dat is gebruikelijk, aangezien nieuwe Disney films gemiddeld na 7 maanden op Disney+ verschijnen. Vanwege de uitbraak van het Coronavirus heeft het bedrijf echter besloten de trouwe abonnees een hart onder de riem te steken.

Bob Chapek, CEO van The Walt Disney Company, liet hierover het volgende weten in een persbericht: “Frozen 2 heeft het publiek over de hele wereld geboeid door zijn krachtige thema’s van doorzettingsvermogen en het belang van familie. Dit zijn boodschappen die ongelooflijk relevant zijn in deze tijd en we zijn blij om dit hartverwarmende verhaal vervroegd te kunnen delen met onze Disney+ abonnees om thuis van te genieten op elk apparaat.”

Wanneer komt de film Frozen 2 op Disney Plus?

Wanneer komt de film Frozen 2 op Disney+ Nederland?

Disney+ heeft de film Frozen 2 vanaf 17 maart 2020 op de streamingdienst in Nederland geplaatst.

Heb je geen abonnement en wil je toch Frozen 2 kijken? Bestel de film dan hier, kijk via Disney+ op deze pagina of kijk hem op Pathé Thuis of Ziggo On Demand.

Verhaal en trailer

Na alle moeilijkheid die onze helden en heldinnen hebben gehad in het eerste deel van Frozen is er eindelijk vrede in het koninkrijk dat Arendelle heet. De vier – Elsa, Anna, Kristoff en Olaf – moeten toch plotseling aan de slag met een nieuw avontuur. Ze moeten hiervoor diep de bossen in. De reden voor deze zoektocht is om een mysterie van meerdere eeuwen oud over hun koninkrijk te ontdekken.

Frozen 2 (2019) op Disney Plus Nederland

Titel: Frozen 2
Jaar: 2019
Soort: film
IMDb: 7.3
Trailer: Trailer
Meer over Frozen 2 op Streamwijzer vind je hier

Het volledige aanbod van films en series op Disney Plus vind je bij de pagina Disney+ Nederland aanbod.