Kijkers smullen van doodenge horrorserie op Netflix: “Zo verslavend”

Sinds kort is er op Netflix een nieuwe horrorserie verschenen, From. Veel liefhebbers hebben hem al opgezet en als we de reacties op social media mogen geloven is het een ontzettende aanrader. Maar dan moet je wel tegen een hoop angstaanjagende scènes kunnen…

Spookachtig stadje in ‘From’

In From trekt Jim met zijn gezin met een camper door Midden-Amerika. Als ze verdwaald raken in een mysterieus stadje, vragen ze de bewoners om hulp om de weg terug te vinden. Maar steeds als ze wegrijden, belanden ze weer op dezelfde plek. Ze zitten vast in het stadje en merken al snel dat daar angstaanjagende dingen gebeuren.

From is onlangs op Netflix verschenen, waardoor we de populaire horrorserie nu eindelijk ook in Nederland kunnen kijken. Het eerste seizoen heeft tien afleveringen. Gelukkig blijft het daar niet bij, want inmiddels is het tweede seizoen in Amerika al verschenen én is het derde seizoen al besteld. Daar zijn heel veel kijkers waarschijnlijk blij mee, want de serie valt ontzettend in de smaak.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de streamingdiensten? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Kijkers zijn enthousiast over de serie

De serie was in Amerika al een tijdje te zien en kijkers zijn laaiend enthousiast. Zo ontvangt From op IMDb een dikke 7,7 en vindt 85% van de kijkers en 94% van de critici op Rotten Tomatoes het een echte aanrader. Ook op social media regent het positieve reacties. Wel waarschuwen veel kijkers dat de serie écht eng is. “Kan maar één aflevering per dag aan, zo spannend,” zegt een van hen bijvoorbeeld. Hieronder vind je een greep uit alle reacties.

Verhaal en trailer van de serie

Verdwaalde reizigers komen vast te zitten in een mysterieus stadje waar ze niet uitraken en waar kwade machten hun geest beïnvloeden en ze ’s nachts worden opgejaagd.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.