Waar kun je de realityserie ‘De Frogers: Happy Campers’ (2023) online kijken?

Veel liefhebbers van reality-tv vragen zich af hoe ze de serie De Frogers: Happy Campers (2023) online kijken kunnen. In deze gloednieuwe serie volgen we de familie Froger terwijl ze op rondreis gaan door Engeland. Hieronder geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals discovery+, Netflix, Disney+, Videoland, Amazon Prime Video, HBO Max, Viaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘De Frogers: Happy Campers’ online kijken?

Je kunt De Frogers: Happy Campers kijken vanaf woensdag 1 november. De serie wordt uitgezonden door TLC en is ook online vooruit te kijken via discovery+. Hieronder vind je op welke streamingdiensten je terechtkunt voor de serie.

🔜 discovery+➡️ Ga meteen naar De Frogers: Happy Campers op discovery+. Hier kun je vanaf woensdag 1 november 2023 wekelijks een aflevering vooruitkijken.
📺 Ziggo GOHier kun je naar de uitzendingen van de zender TLC kijken. De afleveringen van De Frogers: Happy Campers zijn vanaf 1 november steeds een week later dan bij discovery+ op (online) tv te zien en terug te kijken als je ze gemist hebt. 👉 Ga meteen naar TLC bij Ziggo GO.
📺 KPN iTVOok KPN biedt de mogelijkheid om via televisie en online naar het kanaal van de uitzendingen te kijken, al is het wederom een week later dan bij discovery+. 👉 Ga meteen naar TLC bij KPN iTV.
⛔️ Amazon Prime VideoOp Amazons video on demand-platform Prime Video kun je niet naar deze serie kijken op dit moment.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft De Frogers: Happy Campers niet in het aanbod opgenomen. Wel is het mogelijk dat hij er in de toekomst te zien zal zijn door de samenvoeging van HBO Max en discovery+.
⛔️ NetflixDe serie is niet bij marktleider Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is veel reality tv van Hayu te streamen, maar deze titel is er niet te zien.
⛔️ VideolandOok Videoland heeft veel Nederlandse realityprogramma’s in haar aanbod. Echter is De Frogers: Happy Campers er niet te zien.

Verhaal van ‘De Frogers: Happy Campers’ (2023)

De familie gaat op rondreis door Engeland en TLC is erbij! En met de familie wordt ook echt de héle familie bedoeld. René en Natasja nemen hun kinderen Danny, Natascha, Maxim en Didier plus aanhang én kleinkinderen mee op avontuur.

Bijna 10 jaar geleden genoten ze met z’n allen van een memorabele camperreis door de US. Dat beviel zo goed, dat de familie – inmiddels enorm uitgebreid – weer een prachtige reis maakt en dit keer door Zuid-Engeland. En de familie Froger zou de familie Froger niet zijn als dit niet gepaard gaat met lachen, gieren, hier en daar wat gekibbel, maar bovenal een familieband waar iedereen jaloers op kan zijn.

Streaming informatie over de serie

TitelDe Frogers: Happy Campers
SoortSerie
Jaar2023
TaalNederlands
Duur1 seizoen
CategorieReality

Synopsis: discovery+ via Warner Bros. Discovery

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.