De langverwachte ‘Friends Reunion’ special (2021) is op 28 mei in Nederland te zien

Na 17 jaar komen ze op 27 mei 2021 eindelijk weer samen: de 6 vrienden Joey, Phoebe, Ross, Rachel, Monica en Chandler. In Nederland is Friends op Netflix te streamen, maar helaas zal de Friends Reunion special daar niet verschijnen. Wel wordt de uitzending op vrijdag 28 mei 2021 om 20:30 uur verzorgd op de televisiezender SBS6 en kun je deze 7 dagen lang terugkijken via NLZIET. Update: inmiddels is de reünie te zien bij HBO Max in Nederland.

‘Friends Reunion’ special (2021) bij SBS6 te zien op vrijdag 28 mei 2021

De zeskoppige cast van de razend populaire serie Friends keert terug bij HBO Max met de speciale Friends Reunion aflevering. Hierin verschijnen natuurlijk Ross (David Schwimmer) en Rachel (Jennifer Aniston), maar ook Monica (Courtney Cox) en Chandler (Matthew Perry) en ongetwijfeld Joey (Matt LeBlanc) en Phoebe (Lisa Kudrow).

Verder kun je je verheugen op de komst van beroemde gasten, waaronder David Beckham, Justin Bieber en Lady Gaga, en zullen acteurs van de rollen als Janice (Maggie Wheeler) en Richard (Tom Selleck) verschijnen in de reünie-aflevering.

Op vrijdag 28 mei 2021 wordt de uitzending bij SBS6 verzorgd om 20:30 uur. Terugkijken is mogelijk op de website van HBO Max.

Online terugkijken 7 dagen mogelijk via NLZIET

✅ NLZIET: Op vrijdag 28 mei wordt om 20:30 uur de Friends Reünie uitgezonden bij SBS6. Je kunt bij NLZIET 7 dagen programma’s terugkijken, dus de uitzending is tot en met vrijdag 4 juni om 20:30 te zien. Ga direct naar de Friends Reünie bij SBS6 via NLZIET. Je kunt 30 dagen gratis kijken als je een proefabonnement op de streamingdienst neemt.

Verhaal van de Friends Reunion (2021)

De sterren uit de bekende serie Friends keren na 17 jaar eindelijk terug in een samenkomst die wordt begeleid door de presentator James Corden. Hieronder bekijk je direct de officiële trailer.

Streaming informatie over de special

Jaar: 2021
Soort: Special
Categorie: Komedie, Reality
Duur: 1 uur en 44 minuten
Regisseur: Ben Winston
Cast: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Matthew Perry, James Corden

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.