Friends-acteur James Michael Tyler (59) overleden

James Michael Tyler, vooral bekend van zijn rol als Gunther in de populaire sitcom Friends is op 59-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van prostaatkanker. Fans en collega’s reageren geschokt en getreurd via social media op de dood van de geliefde acteur.

James Michael Tyler uit hitserie Friends is overleden op 59-jarige leeftijd

De familie van James Michael Tyler heeft aan TMZ laten weten dat de acteur op 59-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van prostaatkanker. Ze vertellen:

“De wereld kende hem als Gunther (de zevende ‘Friend’), uit de hitserie ‘Friends’, maar Michael’s dierbaren kenden hem als acteur, muzikant, voorvechter van kankerbewustzijn en liefhebbende echtgenoot. Michael hield van live muziek, juichen voor zijn Clemson Tigers, en zou zichzelf vaak vinden in leuke en ongeplande avonturen. Als je hem één keer ontmoette, maakte je een vriend voor het leven.”

Fans en collega’s reageren via social media

Via social media wordt geschokt en getreurd gereageerd op het overlijden van de acteur. Zo laat collega-Friend Jennifer Aniston (Rachel) weten dat de serie niet hetzelfde was geweest zonder hem en wensen fans de man met haar helderder dan de zon zijn rust in vrede toe.

Meer informatie over Friends

Deze populaire sitcom gaat over zes bevriende twintigers en hun komische avonturen op het werk, thuis en in de liefde in het Manhattan van de jaren 90.

TitelFriends
SoortSerie
Jaar1994-2004
Duur10 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie, Romantiek
IMDb8,8 uit 906.000 stemmen
MakersDavid Crane, Marta Kauffman
CastJennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler, Christina Pickles, Maggie Wheeler
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix