Friends From College gecanceld na seizoen 2 op Netflix

Na het nieuws van gisteren dat The Punisher en Jessica Jones gecanceld zijn door Netflix is er nog meer slecht nieuws – dit keer voor Friends From College. Zojuist is door Nicholas Stoller, een mede-bedenker van Friends From College, bekendgemaakt dat de show na seizoen 2 gecanceld wordt. Wil je de beide seizoenen van de series hebben? Die vind je op Netflix.

Tweet Nicholas Stoller

Friends From College Netflix

De serie uit 2017 gaat over een groep vrienden die samen aan Harvard hebben gestudeerd en nu tegen hun veertigste levensjaar aankomen. Friends From College beschrijft een komische samenloop van ingewikkelde en verweven verhaallijnen waar nostalgie en romantiek veelgehoorde onderwerpen zijn. IMDb beoordeelt deze serie met een 6.6 op een schaal van 10.

Friends From College | Official Trailer [HD] | Netflix

Netflix Aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je op zoek bent naar de films en series van Netflix vind je die in het Netflix aanbod. Ook vind je op Streamwijzer het Videoland aanbod, Ziggo GO Movies & Series aanbod en Amazon Prime Video Nederland aanbod.

Komt er een Friends From College seizoen 3 op Netflix?

Nee, helaas niet. Zoals te lezen in dit artikel is Friends From College gecanceld na het tweede seizoen. Dit betekent het einde van de show op Netflix.