Freud seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Nieuw op Netflix in 2020 was het eerste seizoen van de serie Freud! Momenteel staan de kijkers te trappelen om de komst van een tweede seizoen van de serie op Netflix Nederland. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Freud S2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Freud over?

Het verhaal zelf draait om een fictief verslag van wetenschapper Sigmund Freud. Na belachelijk te zijn gemaakt vanwege zijn ideeën over hypnose en het ontsluiten van verborgen kamers in zijn geheugen, raakt Freud al snel verstrikt in een moordmysterie. Wat begint als een eenvoudig genoeg “whodunit”, daalt al snel af in iets waar de lokale politie-onderzoeker Kiss (die zijn eigen aparte subplot parallel aan het hoofdverhaal heeft lopen) en een mysterieus meisje genaamd Fleur bij betrokken zijn. Dit meisje is overgeleverd aan de genade van de graaf en gravin (Sophia en Viktor) en wat volgt is een plot dat heel snel verandert in iets wat veel fantasievoller en bovennatuurlijker is dan wat we al vroeg krijgen.

De serie Freud krijgt op IMDb een 6.6 uit 10.

Wanneer komt Freud seizoen 2 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Freud seizoen 2 op Netflix Nederland?

Op dit moment is de komst van een tweede seizoen nog niet bevestigd. Mocht Freud met een seizoen 2 op Netflix Nederland komen, dan kunnen we een release date rond 2020-2021 verwachten. Als hier meer met zekerheid over bekend is, laten we het op deze pagina weten.

In de tussentijd zijn vergelijkbare series met Freud hier te vinden.

Komt er een Freud seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is de komst van noch een tweede, noch een derde seizoen van Freud momenteel door Netflix bevestigd. Zodra we hier meer over weten, zal het nieuws op Streamwijzer worden geplaatst.

Welke teaser of trailer is er van Freud seizoen 2?

Er is momenteel nog geen teaser of trailer van Freud seizoen 2 beschikbaar, omdat de komst van een tweede deel momenteel nog niet bevestigd is. Wel kun je alvast genieten van beelden uit het eerste seizoen.