Waar kun je de film ‘Freelance’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Freelance (2023) online kijken kunnen. In deze film wordt Mason aanwezen als de bodyguard van een uitgebluste journaliste, die een meedogenloze dictator gaat interviewen. Op dat moment breekt er een militaire staatsgreep uit. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Freelance’ (2023) online kijken?

Freelance was in november 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Freelance bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 14 februari 2024 aan het aanbod toe. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Freelance niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxFreelance is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Freelance’ (2023)

Wanneer Mason (John Cena) besluit het leger te verlaten om een gezin te starten, wordt zijn nieuwe, uitzichtloze leven onderbroken door een gevaarlijke missie. Hij wordt aangewezen als bodyguard voor een uitgebluste journaliste (Alison Brie) terwijl ze een genadeloze, maar charmante dictator (Juan Pablo Raba) interviewt. Net wanneer ze op het punt staat de primeur van haar leven te krijgen, breekt er een militaire staatsgreep uit en moet het onwaarschijnlijke trio uitzoeken hoe ze de jungle, de aanvallers en vooral elkaar kunnen overleven.

Streaming informatie over de film

TitelFreelance
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 50 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Actie
RegisseurPierre Morel
CastJohn Cena, Alison Brie, Alice Eve, Marton Csokas

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.