Waar kan ik de film Free Guy (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Free Guy (2021) online kijken kunnen. In deze komische videogame-film van Shawn Levy schittert een sterrencast van onder andere Jodie Comer en Taika Waititi, met natuurlijk in de hoofdrol Ryan Reynolds. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film Free Guy (2021) online kijken?

✅ Disney+: Je kunt nu bij Disney’s streamingdienst naar de film met Ryan Reynolds kijken. Ga direct naar Free Guy op Disney+.

Op Disney+ is ook geen aanvullende betaling in de vorm van VIP-toegang nodig zijn. Iedere abonnee kan gewoon dus naar de film kijken.

✅ Pathé Thuis: Bij deze streamingdienst kun vanaf 29 september 2021 naar de film kijken. Ga direct naar Free Guy bij Pathé Thuis.

⛔️ Deze film is op het moment van schrijven niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video of Videoland.

Verhaal van Free Guy (2021)

Guy beleeft elke dag hetzelfde. Hij gaat naar zijn werk in de bank, overleeft een overval, speelt een potje softbal en gaat naar bed. Totdat hij een bijzondere bril vindt.

Free Guy | Official Trailer | 20th Century Studios

Streaming informatie over de film

SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur1 uur en 55 minuten
CategorieActie, Avontuur, Komedie
IMDb7,5 uit 67.000 stemmen
RegisseurShawn Levy
CastRyan Reynolds, Jodie Comer, Taika Waititi, Joe Keery, Lil Rel Howery