Komt ‘Free Guy’ (film, 2021) op Netflix?

In augustus 2021 is de nieuwe film Free Guy in première gegaan. In deze komische videogame-film van Shawn Levy schittert een sterrencast van onder andere Jodie Comer en Taika Waititi, met natuurlijk in de hoofdrol Ryan Reynolds. Sinds woensdag 29 september is de film op Disney+ te zien. Ben je benieuwd of de film ook op Netflix staat of komt in de toekomst? We helpen je in dit artikel met het vinden van het antwoord op de vraag: komt de film Free Guy (2021) op Netflix?

Staat de film Free Guy uit 2021 op Netflix of komt hij er in de toekomst?

⛔️ Deze film is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video of Videoland.

Waar kun je deze film wel online bekijken?

✅ Disney+: Je kunt nu bij Disney’s streamingdienst naar de film met Ryan Reynolds kijken. Ga direct naar Free Guy op Disney+.

Op Disney+ is ook geen aanvullende betaling in de vorm van VIP-toegang nodig zijn. Iedere abonnee kan gewoon dus naar de film kijken.

✅ Pathé Thuis: Bij deze streamingdienst kun vanaf 29 september 2021 naar de film kijken. Ga direct naar Free Guy bij Pathé Thuis.

Verhaal, informatie en trailer van Free Guy

Guy beleeft elke dag hetzelfde. Hij gaat naar zijn werk in de bank, overleeft een overval, speelt een potje softbal en gaat naar bed. Totdat hij een bijzondere bril vindt.

SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur1 uur en 55 minuten
CategorieActie, Avontuur, Komedie
IMDb7,5 uit 67.000 stemmen
RegisseurShawn Levy
CastRyan Reynolds, Jodie Comer, Taika Waititi, Joe Keery, Lil Rel Howery