Waar kun je de serie ‘Frasier’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Frasier (2023) online kijken kunnen. Deze reboot neemt ons weer mee in de wereld van Frasier Crane, die een nieuw hoofdstuk van zijn leven betreedt. In dit artikel geven wij aan of deze titel op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Frasier’ (2023) online kijken?

Frasier is een nieuwe reboot van de populaire serie die van 1993 tot 2004 liep. De eerste aflevering verscheen op vrijdag 3 november. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst in Nederland.

SkyShowtime➡️ Ga meteen naar Frasier bij SkyShowtime. De serie ging daar op in november 2023 in première. Inmiddels zijn alle beschikbare afleveringen te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis. Ook de oorspronkelijke elf seizoenen van Frasier bekijk je hier op SkyShowtime.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Frasier helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze reboot niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoOp Prime Video, de streamingdienst van Amazon, is de serie Frasier niet te streamen.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen. De oude serie is wel hier bij Viaplay te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal van ‘Frasier’ (2023)

De tiendelige serie volgt Frasier Crane (Kelsey Grammer) in het volgende hoofdstuk van zijn leven. Hij keert terug naar Boston met nieuwe uitdagingen, nieuwe relaties om aan te gaan en oude dromen om eindelijk waar te maken. Frasier is terug van weggeweest!

Streaming informatie over de serie

TitelFrasier
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieKomedie
IMDb7,3 uit 92.000 stemmen
CastKelsey Grammer, Nicholas Lyndhurst, Jack Cutmore-Scott, Toks Olagundoye, Jess Salgueiro, Anders Keith, Parvesh Cheena, Jimmy Dunn, Renee Pezzotta, Cheyenne Perez, Kevin Daniels, John Bucy, Peri Gilpin, Danice Cabanela, Monique Edwards, Eben Ham, David Sargsyan, Jack Noble

Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.