Dit zijn de leukste momenten uit twee seizoenen ‘LOL: Last One Laughing’

De finale van LOL: Last One Laughing seizoen 2 verscheen gisteren op Amazon Prime Video. In deze heerlijke comedyshow worden cabaretiers zes uur lang opgesloten in een ruimte en krijgen ze één opdracht: ze mogen onder geen beding lachen. En dat blijkt nog zo makkelijk niet met al deze heerlijke acts. Hieronder zetten we de grappigste fragmenten uit beide seizoenen op een rij. Let op: dit artikel bevat spoilers over het verloop van zowel seizoen 1 als 2.

Meld je nu aan bij Amazon Prime Video en kijk 30 dagen gratis naar alle films en series op de streamingdienst ✅

5x De leukste fragmenten uit ‘LOL: Last One Laughing’

5. De marionettenact van Arjan Ederveen

In het tweede seizoen van LOL: Last One Laughing was het vooral Arjan Ederveen, onder andere bekend van Theo en Thea, die de andere kandidaten schrik aanjaagde. Met zijn marionettenact in aflevering 2, waarvoor hij marionettenpoppen van waardeloos materiaal gemaakt had, wist hij meerdere cabaretiers te breken.

4. De lange arm van Bas Hoeflaak

Was Arjan Ederveen de grote nachtmerrie van zijn medekandidaten in seizoen 2, in seizoen 1 was dat natuurlijk Bas Hoeflaak (bekend van onder meer Sluipschutters). Met zijn Fluitlied zorgde hij voor een slachtveld, maar ook met de act met een steeds langer wordende arm wist hij een medekandidaat naar huis te spelen.

3. De waarzegsteract van Henry van Loon

Henry van Loon was al naar huis gespeeld toen hij toch nog terug mocht komen om een act op te voeren. Als waarzegster wist hij het de overgebleven kandidaten erg moeilijk te maken en een van hen te breken.

2. De spaghettiflos van Ruben van der Meer

Vlak voor de finale van seizoen 2 kwam Ruben van der Meer met zijn spaghettiflos op de proppen. Deze heftige act is niet geschikt voor iedereen die een zwakke maag heeft en zorgde naast veel walging bij een van de overgebleven kandidaten tóch nog voor een lach.

1. Het Fluitlied van Bas Hoeflaak

Natuurlijk is de eerste plaats voor het Fluitlied van Bas Hoeflaak. “Ik ga zo lekker spelen op mijn fluit,” zijn woorden die je waarschijnlijk heel vaak langs hebt horen komen. Het is de act waarmee tot nu toe de meeste spelers weggespeeld zijn en ook kijkers lagen massaal in een deuk.

Komt er een seizoen 3 van ‘LOL: Last One Laughing’?

Nu alle afleveringen van seizoen 2 live staan, is het tijd om vooruit te kijken. Komt er ook een derde seizoen van LOL: Last One Laughing? Gezien het grote succes van de eerste twee reeksen lijkt de kans groot. Helaas heeft Amazon Prime Video op dit moment nog geen groen licht gegeven, dus het is nog even afwachten.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook houden we je altijd op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over de serie

Philippe Geubels en Jeroom Snelders presenteren LOL: Last One Laughing Nederland. Tien talenten zitten zes lachloze uren vast. Wie zal niet lachen? De prijs: 50.000 euro voor het goede doel.

TitelLOL: Last One Laughing Nederland
Jaar2023
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
CategorieCabaret
PresentatorenPhilippe Geubels, Jeroom Snelders
CabaretiersSeizoen 1: Tineke Schouten, Ruben van der Meer, Alex Ploeg, Roué Verveer, Rayen Panday, Henry van Loon, Soundos El Amhadi, Stefano Keizers, Nienke Plas, Bas Hoeflaak
Seizoen 2: Arjan Ederveen, Jelka van Houten, Leo Alkemade, Soumaya Ahouaoui, Rick Paul van Mulligen, Nabil Aoulad Ayad, Bram Krikke, Anniek Pheifer, Ruben van der Meer, Rayen Panday

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.