Komt er een seizoen 2 van ‘Forsvinningen’ op Netflix?

Razendpopulair is de Noorse misdaadserie ‘Forsvinningen – Lørenskog 31. oktober 2018’ op Netflix en daarom is het ook niet gek dat veel mensen zich afvragen of er nog een vervolg komt. Voor iedereen die dit ook wil weten, beantwoorden wij in dit artikel de vraag: komt er een Forsvinningen seizoen 2 op Netflix?

Komt er een ‘Forsvinningen’ seizoen 2?

De waargebeurde Noorse misdaadserie over de verdwijning van een bekende miljardairsvrouw is een miniserie die in totaal vijf afleveringen telt. Hierdoor is het onwaarschijnlijk dat er nog een tweede seizoen zal verschijnen. Miniseries worden over het algemeen niet verlengd met een nieuw seizoen, en het verhaal is in het eerste seizoen ook al goed afgerond.

Toch kan het natuurlijk altijd gebeuren dat Netflix door de populariteit besluit tóch nog een extra seizoen te maken. We laten het uiteraard direct via je mail weten zodra we hier (officiële) informatie over krijgen.

Waar gaat het verhaal van ‘Forsvinningen – Lørenskog 31. oktober 2018’ over?

Als de vrouw van een miljardair verdwijnt, moet de Noorse politie de waarheid achterhalen tussen de hysterische pers en bedrieglijke informanten. Gebaseerd op feiten.

TitelForsvinningen – Lørenskog 31. oktober 2018
Jaar2021
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNoors
CategorieMisdaad, Drama
IMDb6,1 uit 536 stemmen
MakersBrian Young
CastYngvild Støen Grotmol, Henrik Rafaelsen, Christian Rubeck, Victoria Ose, Kidane Gjølme Dalva, Terje Strømdahl, Hermann Sabado, Glenn André Kaada, Roar Kjølv Jenssen, Kjersti Dalseide, Helene Bjørneby
KijkenHier op Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.