Waar kun je de film Forrest Gump (1994) online kijken?

“Life is like a box of chocolates…you never know what you’re gonna get.” Je kent de legendarische quote vast wel uit deze hitfilm. Veel film- en serieliefhebbers vragen zich dan ook af hoe ze de film Forrest Gump (1994) online kijken kunnen. De film staat met 6 Oscars en een gemiddelde score van 8,8 uit ruim 2 miljoen stemmen te boek als de #11 hoogst beoordeelde film aller tijden. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Forrest Gump’ uit 1994 online kijken?

Op het moment van schrijven zijn er meerdere mogelijkheden om Forrest Gump online te kijken. Je kunt hem gratis kijken met een abonnement op streamingdiensten, maar het is ook mogelijk om de film te huren/kopen of er een DVD of Blu-ray van aan te schaffen. Hieronder vind je de verschillende opties.

Amazon Prime Video➡️ Ga direct naar Forrest Gump bij Amazon Prime Video. Deze streamingdienst heeft de film uit 1994 in haar aanbod in Nederland opgenomen.
NetflixOp het moment van schrijven is de hitfilm ook hier bij Netflix te streamen.
▶️ Pathé ThuisKijk Forrest Gump bij Pathé Thuis. Deze TVOD-dienst maakt het mogelijk om de film online te huren of kopen, zonder dat je er een abonnement voor hoeft af te sluiten. Aanmelden bij de streamingdienst is namelijk helemaal gratis.
🔜 SkyShowtimeDe verwachting is dat deze legendarische film naar de nieuwe streamingdienst SkyShowtime komt, omdat de uitzendrechten in handen zijn van één van de twee bedrijven die boven de videodienst staan: Paramount Global. Dit is echter nog niet officieel bevestigd.
📀 Bol.comBij deze grote Nederlandse webwinkel kun je de DVD of Blu-ray van Forrest Gump vinden. Bekijk de film op Bol.com.
📀 Amazon.nlOok de wereldwijde online winkelgigant Amazon heeft een eigen Nederlandse webshop waarin de DVD en Blu-ray van deze titel te vinden zijn. Bekijk de film op Amazon.nl.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Forrest Gump niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is deze titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Naast deze mogelijkheden om de film te streamen, kun je natuurlijk ook het boek lezen waarop de film uiteindelijk gebaseerd is. Winston Groom is de schrijver hiervan. Via de onderstaande knop ga je direct naar het boek bij de website van Bol.com.

Verhaal en trailer van ‘Forrest Gump’ (1994)

Tom Hanks, Robin Wright, Gary Sinise, Mykelti Williamson en Sally Field schitteren in de verfilming van de gelijknamige roman van Winston Groom, geregisseerd door Robert Zemeckis. Het verhaal volgt enkele decennia in het leven van Forrest Gump (Hanks), een trage maar goedhartige man uit Alabama die onbewust verschillende historische gebeurtenissen van de 20e-eeuwse Verenigde Staten beïnvloedt. De film werd met maar liefst 6 Academy Awards bekroond in de categorieën Best Picture, Best Director, Best Actor voor Hanks, Best Adapted Screenplay, Best Visual Effects en Best Film Editing.

Forrest Gump - Trailer

Streaming informatie over de film

TitelForrest Gump
Jaar1994
SoortFilm
Duur2 uur en 22 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek
IMDb8,8 uit 2.000.000+ stemmen
RegisseurRobert Zemeckis
CastTom Hanks, Robin Wright, Gary Sinise, Mykelti Williamson, Sally Field, Michael Conner Humphreys, Hanna Hall, Haley Joel Osment, Siobhan Fallon Hogan

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.