Staat de film Forrest Gump (1994) op Netflix Nederland?

Het aanbod van films en series op Netflix in Nederland is niet altijd hetzelfde als het aanbod in andere landen. Zo is voor de volgende titel ook de veelgestelde vraag: komt Forrest Gump op Netflix? En is de film momenteel op een andere streamingdienst te bekijken? Wij helpen je een handje.

Komt of staat de film ‘Forrest Gump’ op Netflix?

Bij Netflix kun je deze film op het moment van schrijven bekijken, want hij werd een tijdje geleden hier aan het Nederlandse aanbod toegevoegd.

Andere mogelijkheden om Forrest Gump online te kijken vanuit Nederland

Amazon Prime Video: ➡️ Ga direct naar Forrest Gump bij Amazon Prime Video. Deze streamingdienst heeft de film uit 1994 in haar aanbod in Nederland opgenomen.

▶️ Pathé Thuis: Kijk Forrest Gump bij Pathé Thuis. Deze TVOD-dienst maakt het mogelijk om de film online te huren of kopen, zonder dat je er een abonnement voor hoeft af te sluiten. Aanmelden bij de streamingdienst is namelijk helemaal gratis.

Meer opties vind je in het artikel: Waar kun je de film Forrest Gump (1994) online kijken?

Tevens op DVD en Blu-ray verkrijgbaar

Je kunt ook een stapje terug in de tijd doen en terugvallen op de klassieke DVD-box. Die zijn namelijk nog wel gewoon te bestellen. Je kunt hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl bladeren door alle DVD’s en Blu-ray’s die momenteel beschikbaar zijn.