Wat een sensatie in de Formule 1 dit jaar, zowel bij de lancering van het eerste seizoen van Drive To Survive als in het daadwerkelijk daaropvolgende seizoen van de racestrijd. De opnames van Formula 1: Drive To Survive seizoen 2 op Netflix Nederland zijn nu bezig, inclusief Mercedes en Ferrari dit keer! Wat weten we tot nu toe over Formula 1: Drive To Survive S2 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Formula 1: Drive To Survive over?

Documentaire die de kijker meeneemt in de cockpits, de paddock en het leven van de hoofdrolspelers in de Formule 1. De serie gaat over het Formule 1 Wereldkampioenschap 2018 en heeft een ongeƫvenaarde en exclusieve toegang tot de snelste coureurs, teamleiders en eigenaars, evenals het eigen managementteam van de Formule 1.

Op IMDb wordt de serie Formula 1: Drive To Survive beoordeeld met een 8.6 uit 10.

Wanneer komt Formula 1: Drive To Survive seizoen 2 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Formula 1: Drive To Survive seizoen 2 op Netflix? We weten helaas nog niets zeker, maar de beste schatting is tegen het begin van het Formule 1 seizoen, dus februari tot maart 2020.

Kom er een Formula 1: Drive To Survive seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is behalve het tweede seizoen nog niets bekend over de lengte van de serie Drive To Survive.

Welke teaser of trailer is er van Formula 1: Drive To Survive?

Jammer genoeg is er nog geen trailer van het tweede deel, maar van de trailer van S1 kun je hier genieten!

Wanneer komt Formula 1: Drive To Survive seizoen 2 op Netflix Nederland?

Helaas is het nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van Formula 1: Drive To Survive zal verschijnen op Netflix Nederland. De beste schatting is tegen het begin van het Formule 1 seizoen van 2020, dus in februari-maart 2020.Formula 1 Drive To Survive seizoen 2 Netflix