Het vijfde seizoen van ‘Formula 1: Drive To Survive’ staat nu op Netflix

Fan van de Formule 1? Dan weten wij al wat je vanavond gaat doen: het nieuwe seizoen van Formula 1: Drive To Survive bingewatchen. Netflix heeft de tien splinternieuwe afleveringen op vrijdag 24 februari live gezet, dus dat wordt een heel weekend genieten. Door middel van nooit eerder vertoonde beelden en interviews met grote namen komen we opnieuw meer te weten over de populaire sport.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Dit kunnen we verwachten van ‘Formula 1: Drive To Survive’ seizoen 5

Fans van de sport van Max Verstappen en Lewis Hamilton krijgen vanaf vandaag weer een unieke kijk achter de schermen. Het vijfde seizoen van Formula 1: Drive To Survive is nu namelijk te zien en daar komen weer behoorlijk wat interessante dingen langs. In de aanloop naar het nieuwe F1-seizoen zien we bijvoorbeeld hoe de coureurs en de teams zich voorbereid hebben op de strijd om het wereldkampioenschap van 2022. Maar ook de heftige beschuldigingen aan het adres van Red Bull, die vals zouden hebben gespeeld door een uitgavenlimiet te overschrijden, komen voorbij.

Van de start van het Formule 1-seizoen in Bahrein tot de ontknoping in Abu Dhabi, de nieuwe afleveringen tonen dus een compleet overzicht van het afgelopen seizoen. Een onmisbare kijktip voor de fans van de sport! Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Tien nieuwe afleveringen nu te zien op Netflix

Het vijfde seizoen van Formula 1: Drive To Survive bestaat uit tien afleveringen van ongeveer 45 minuten per stuk, dus hier kun je wel even mee vooruit.

Dit seizoen werd gemaakt door James Gay-Rees en Paul Martin. Die eerste sleepte voor zijn documentaire Senna een Academy Award in de wacht. Hieronder hebben we de titels van de afleveringen voor je op een rijtje gezet, zodat je alvast een voorproefje krijgt van het nieuwe seizoen. Alle episodes zijn nu te streamen op Netflix.

AfleveringTitelReleasedatum
1“The New Dawn”24 februari 2023
2“Bounce Back”24 februari 2023
3“Like Father, Like Son?”24 februari 2023
4“Matter of Principal”24 februari 2023
5“Hot Seat”24 februari 2023
6“Pardon My French”24 februari 2023
7“Nice Guys Finish Last”24 februari 2023
8“Alpha Male”24 februari 2023
9“Over The Limit”24 februari 2023
10“End Of The Road”24 februari 2023

Meer informatie over de serie

Documentaire die de kijker meeneemt in de cockpits, de paddock en het leven van de hoofdrolspelers in de Formule 1. De serie gaat over het Formule 1 Wereldkampioenschap en heeft een ongeëvenaarde en exclusieve toegang tot de snelste coureurs, teamleiders en eigenaars, evenals het eigen managementteam van de Formule 1.

TitelFormula 1: Drive To Survive
SoortSerie
Jaar2019-
Duur5 seizoenen
CategorieDocumentaire, Sport
IMDb8,6 uit 27.000 stemmen
MakersJames Gay-Rees, Paul Martin

→ Alles van de Formule 1 vind je ook hier 🏎🏁


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.