Ford v Ferrari / Le Mans ’66 (2019) staat nu op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video maakt weer een keiharde klapper in haar aanbod van films en series! Onder de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in september viel namelijk op vrijdag 18 september de de film Ford v Ferrari (ook bekend als Le Mans ’66) uit 2019. De tweevoudig Oscar-winnaar (voor Best Achievement in Film Editing en Best Achievement in Sound Editing) met sterren als Matt Damon en Christian Bale is vanaf nu te zien op de streamingdienst in Nederland.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Ford v Ferrari / Le Mans ’66 (2019) op Amazon Prime Video in Nederland

Heb jij deze maand al genoten van de gloednieuwe toptitels op Amazon Prime Video, zoals Bohemian Rhapsody (2018) en 5 seizoenen van Call the Midwife? Je bent gelukkig nog niet uitgekeken, want voor het lage bedrag van €2.99 per maand voor Amazon Prime Video krijg je zelfs ook nog eens toegang tot de tweevoudig Oscar-winnaar Ford v Ferrari / Le Mans ’66 uit 2019, met onder andere Matt Damon en Christian Bale. Hieronder vind je waar de film over gaat en bekijk je de heerlijke trailer.

Verhaal

Nu Enzo Ferrari’s snelle Rosso-Corsa-auto’s de autosportwereld halverwege de jaren zestig domineren, is de Amerikaanse auto-ontwerper Carroll Shelby gedwongen met pensioen te gaan na het winnen van de veeleisende ’24 Hours of Le Mans’-duurzaamheidsrace van 1959. Maar binnenkort zal een onverwacht voorstel van de Vice President van Henry Ford’s autobedrijf, Lee Iacocca, een kans bieden om de Italianen te verslaan in hun eigen spel.

Onder die urgente omstandigheden stemt de Britse sportwagenchauffeur en race-ingenieur Ken Miles er met tegenzin mee in om een handje te helpen en het imago van het autobedrijf te verbeteren, aangezien het raceteam van Ford minder dan negentig dagen de tijd heeft om de geschiedenis te herschrijven. Als gevolg daarvan komt het non-conformistische duo met de machtige Ford GT40 Mk I high-performance racewagen. Kunnen Shelby en Miles de Ferrari streak breken?

Trailer

Bekijk hieronder de heerlijke trailer van de racefilm uit 2019 om alvast in de stemming te komen!


Details van de film

Titel: Ford v Ferrari / Le Mans ’66
Soort: Film
Jaar: 2019
Duur: 2 uur en 32 minuten
Categorie: Actie, Biografie, Drama
IMDb: 8.1 uit 257,299 stemmen
Regisseur: James Mangold
Schrijvers: Jez Butterworth, John-Henry Butterworth
Cast: Matt Damon, Christian Bale, Jon Bernthal
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.