Romantische komedie ‘Foodies’ is nu te huur bij Pathé Thuis

In mei verscheen de sprankelende romantische komedie Foodies in de bioscoop. Sanne Vogel speelt hierin de populaire foodblogger Sam, die zich door een negatieve recensie in de nesten werkt. Heb jij deze film gemist in de bioscoop? Niet getreurd, want hij is op dit moment al online te zien. Vanaf woensdag 21 september 2022 is de romcom namelijk te huur bij Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Waar gaat ‘Foodies’ over?

In Foodies wordt de hoofdrol vertolkt door Sanne Vogel. Zij speelt de rol van de 32-jarige Sam, die per ongeluk een slechte recensie schrijft over een restaurant. Eén probleempje: de gepassioneerde chef van dat restaurant is ook degene op wie ze verliefd is geworden. In een poging haar geheim te verzwijgen, werkt ze zich steeds meer in de nesten. Zo erg dat niet alleen haar prille relatie op het spel staat, maar ook haar carrière en levenslange dromen.

Naast Vogel, die je kan kennen van Onze Jongens in Miami, Hartenstraat en Brasserie Valentijn, spelen ook Sinan Eroglu, Sanne Langelaar, Holly Mae Brood en Anneke Blok rollen in deze fijne romantische komedie. De regisseur is Mannin de Wildt, die eerder meewerkte aan populaire soaps als Goede Tijden, Slechte Tijden, SpangaS en Lotte. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden om in de stemming te komen.

Vanaf 21 september is ‘Foodies’ te huur bij Pathé Thuis

Vanaf woensdag 7 september 2022 is Foodies al te bewonderen vanuit je thuisbioscoop. De film werd namelijk op die datum toegevoegd aan het aanbod van TVOD-streamingdienst Pathé Thuis, waar je hem op dat moment kon kopen.

Je hebt er ook voor kunnen kiezen om even te wachten en de film na een tijdje voor een lagere prijs te huren. Dit is namelijk vanaf vandaag, woensdag 21 september 2022, mogelijk. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de romcom vervolgens uit je bibliotheek.

Verhaal en informatie van de film

Foodies is een verfrissende en sprankelende romantische komedie. Wat heb je over voor je droombaan, de zoektocht naar ware liefde en heb je de moed om jezelf te durven zijn? Sam (32), is een populaire foodblogger die al van kinds af aan haar eigen kookboek wil schrijven. Als zij per ongeluk een negatieve recensie schrijft over het restaurant van de jonge gepassioneerde chef en ook degene waar zij verliefd op is geworden, werkt ze zichzelf steeds verder in de problemen. Niet alleen haar carrière en levenslange droom komen hiermee op het spel te staan, maar ook haar kans op een relatie waarin ze écht zichzelf kan zijn.

TitelFoodies
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 29 minuten
TaalNederlands
CategorieRomantiek, Komedie
RegisseurMannin de Wildt
CastSanne Vogel, Sinan Eroglu, Sanne Langelaar, Holly Mae Brood, Ilse Warringa, Roué Verveer, Anneke Blok, Ziarah Janssen, Erik van Muiswinkel, Loek Peters

Synopsis: WW Entertainment

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.