Waar kun je de film ‘Foodies’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Foodies (2022) online kijken kunnen. Deze Nederlandse romcom met Sanne Vogel draait om een populaire foodblogger die zichzelf door een slechte recensie in de nesten werkt. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Foodies’ (2022) online kijken?

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Foodies bij Pathé Thuis. Hier is de film vanaf woensdag 7 september 2022 te koop en vanaf 21 september 2022 te huur. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Foodies niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Foodies nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Foodies’ (2022)

Foodies is een verfrissende en sprankelende romantische komedie. Wat heb je over voor je droombaan, de zoektocht naar ware liefde en heb je de moed om jezelf te durven zijn? Sam (32), is een populaire foodblogger die al van kinds af aan haar eigen kookboek wil schrijven. Als zij per ongeluk een negatieve recensie schrijft over het restaurant van de jonge gepassioneerde chef en ook degene waar zij verliefd op is geworden, werkt ze zichzelf steeds verder in de problemen. Niet alleen haar carrière en levenslange droom komen hiermee op het spel te staan, maar ook haar kans op een relatie waarin ze écht zichzelf kan zijn.

Streaming informatie over de film

TitelFoodies
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 29 minuten
TaalNederlands
CategorieRomantiek, Komedie
RegisseurMannin de Wildt
CastSanne Vogel, Sinan Eroglu, Sanne Langelaar, Holly Mae Brood, Ilse Warringa, Roué Verveer, Anneke Blok, Ziarah Janssen, Erik van Muiswinkel, Loek Peters

Synopsis: WW Entertainment

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.