Follow de SOA seizoen 2 op Videoland | Nieuws, trailer en datum

Een nieuw kijkcijferkanon heeft zich bij het aanbod van de Nederlandse streamingdienst Videoland gevoegd. De Original-productie Follow de SOA is sinds 4 juni exclusief bij het video on demand-platform te bekijken en fans vragen zich af of er ook een tweede seizoen zal volgen. Lees wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer, de datum en het uitzendschema van Follow de SOA seizoen 2 op Videoland!

Waar gaat het verhaal van Follow de SOA over?

Wanneer een SOA zich als een lopend vuurtje door haar jaarlaag verspreidt, en zo bij de vers ontmaagde Esmée terechtkomt, moét ze weten waar deze vandaan komt. Ze gaat op onderzoek uit en raakt hierbij al snel verstrikt in de spannende en uiteenlopende sekslevens van haar klasgenoten.

Titel: Follow de SOA
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen met 8 afleveringen van ± 30 minuten
Taal: Nederlands
Categorie: Drama, Komedie
Cast: Damaris de Jong, Hanneke van der Paardt, Susan Visser
IMDb: 7.4 uit 46 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Videoland

Wanneer komt Follow de SOA seizoen 2 op Videoland?

Officieel is nog niets bekendgemaakt over een mogelijk tweede seizoen van Follow de SOA. Wel is de serie met uitermate veel bombarie aangekondigd door Videoland en staat op de streamingdienst op het moment vermeld dat de serie ‘2 seizoenen’ telt. Of dat een foutje is of een voorbode op verlenging, is nog niet bekend. We hopen in ieder geval het laatste.

→ Vergelijkbare films en series met Follow de SOA vind je hier

Komt er een Follow de SOA seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas weten we nog niet of er een tweede seizoen van Follow de SOA komt, dus is ook nog niet bekend of er een seizoen 3 zal volgen. Zodra we meer weten, zullen we het nieuws op Streamwijzer bekendmaken.

Welke teaser of trailer is er van Follow de SOA seizoen 2?

Er is nog geen teaser of trailer van een mogelijk tweede seizoen, maar hieronder vind je wel de trailer van het eerste deel van de serie om alvast in de stemming te komen.