Deze 3 films met een belangrijke rol voor Florence Pugh zijn het kijken waard op Film1

De populariteit van Florence Pugh is flink meegegroeid met het succes van Black Widow, waar ze een fantastische performance neerzette (met een ijzersterk Russisch accent). Daarom lichten we bij de streamingdienst Film1 (bekend van het motto Altijd Een Goede Film) graag een paar leuke films met de actrice uit. In dit artikel vind je 3 kijktips voor films met Florence Pugh die nu op Film1 te zien zijn.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films op Film1 kijken ✅

3x Films met een belangrijke rol voor Florence Pugh op Film1

In het overzicht met nieuws en tips over Film1 vind je allerlei toffe kijktips die je kunt streamen op het video on demand-platform van Film1. De laatste tijd vond je op Streamwijzer onder andere kijktips voor recente Oscar-winnaars voor Beste Film en spannende horrorfilms, maar ook bloedstollende thrillers, films met Nicolas Cage, films met Alec Baldwin, films met Seth Rogen en nog veel meer. Vandaag delen we 3 films met Florence Pugh op de streamingdienst die het kijken waard zijn.

1. Lady Macbeth (2016)

Kostuumdrama’s zijn de laatste tijd zeer in trek, vooral bij populaire Netflix-series als Bridgerton, Outlander en The Crown. Wie gek is op een stukje romantiek, drama en natuurlijk mooie kostuums, zal ook zeker in zijn nopjes zijn met Lady Macbeth. Een hele andere performance van Florence Pugh dan je misschien gewend bent als je Black Widow al hebt gekeken, maar absoluut niet minder indrukwekkend!

Verhaal en details

Het Engelse platteland, 1865. Katherine is getrouwd met een veel oudere man. Ze haat haar liefdeloze huwelijk en zijn koude familie. Als ze een affaire krijgt met een jonge arbeider ontketent dat de kracht in haar om met alle middelen te vechten voor wat ze zelf wil. Lady Macbeth is een tragisch portret van een mooie, sterke en meedogenloze vrouw die vecht voor haar onafhankelijkheid in een door mannen gedomineerde wereld.

Titel: Lady Macbeth
Jaar: 2016
Duur: 1 uur en 29 minuten
Categorie: Drama, Romantiek
Regisseur: William Oldroyd
Cast: Florence Pugh, Cosmo Jarvis, Paul Hilton
IMDb: 6,8 uit 21.000 stemmen

2. Midsommar (2019)

De spanning en sensatie in de horrorfilm Midsommar deed de wereld in 2019 bij de release sidderen en beven. De redactie van Film1 laat hierover weten dat de maker van Hereditary (ook al zo’n bloedstollende film) je meeneemt op een bloedstollende reis naar het zonovergoten Zweden. Dat mag je niet missen, toch?

Verhaal en details

Dani (Florence Pugh) en Christian (Jack Reynor) zijn een jong Amerikaans stel wiens relatie op het punt staat uit te gaan. Nadat er een familietragedie plaatsvindt besluiten ze toch bij elkaar te blijven en Christian nodigt Dani uit om met hem en zijn vrienden een reis te maken midden in de zomer naar een afgelegen Zweeds dorp. Het ogenschijnlijke paradijs begint Dani steeds meer te verontrusten. Wat begint als een zorgeloze zomervakantie in een land van eeuwig zonlicht neemt een sinistere wending wanneer de dorpelingen hun gasten uitnodigen om deel te nemen aan festiviteiten.

Titel: Midsommar
Jaar: 2019
Duur: 2 uur en 27 minuten
Categorie: Drama, Horror, Mystery
Regisseur: Ari Aster
Cast: Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgren
IMDb: 7,1 uit 243.000 stemmen

3. Fighting with My Family (2019)

Naast Florence Pugh ken je misschien nog wel een populaire naam uit de cast van Fighting with My Family, ook van een recente en uiterst goed bekeken Disney-film: Dwayne ‘The Rock’ Johnson van Jungle Cruise. Dit is een heerlijke komedie die absoluut het kijken waard is!

Verhaal en details

Saraya (Florence Pugh) komt uit een hecht Brits gezin dat helemaal gek is op worstelen. Wanneer zij en haar broer Zak (Jack Lowden) de mogelijkheid krijgen om auditie te doen voor World Wrestling Entertainment, grijpen ze deze unieke kans om hun stoutste dromen werkelijkheid te laten worden. Onder haar nieuwe artiestennaam Paige wordt ze uitgekozen om verder te gaan met het zware trainingsprogramma van WWE. Broer Zak wordt echter niet geselecteerd en raakt in een depressie. Paige zet door en zonder haar familie moet zij deze harde wereld in haar eentje trotseren en zelf ontdekken wat haar bijzonder maakt en haar een ster kan maken.

Titel: Fighting with My Family
Jaar: 2019
Duur: 1 uur en 48 minuten
Categorie: Biografie, Drama, Komedie
Regisseur: Stephen Merchant
Cast: Florence Pugh, Dwayne Johnson, Lena Headey
IMDb: 7,1 uit 72.000 stemmen

Complete aanbod van Film1

Bij Film1 worden continu nieuwe films op het video on demand-platform geplaatst en verdwijnen er ook titels om plaats te maken voor nieuwelingen. Bij Streamwijzer vind je het volledige aanbod van Film1, wat dagelijks wordt geüpdatet met de films die erbij komen en ervan verwijderd worden. Verder vind je ook allerlei informatie over Film1, zoals de kosten en tips over het activeren van je abonnement bij jouw TV-aanbieder.

Daarnaast is recentelijk Film1 als extra kanaal toegevoegd aan Amazon Prime Video in Nederland, waardoor je met een aanvullend pakket ook via deze bekende streaminggigant kunt kijken naar alle films in het aanbod. Voor meer informatie hierover ga je naar de pagina over de zogeheten Amazon Prime Video Channels.