Waar kun je de film ‘Float’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Float (2023) online kijken kunnen. In dit romantische drama krijgt een vrouw, nadat ze bijna verdronken is, zwemles van een knappe badmeester. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Float’ (2023) online kijken?

Float draait sinds 28 maart 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Float bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. De filmpagina staat wel al live. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Float niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxFloat is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeOp SkyShowtime is Float op dit moment niet te streamen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Float’ (2023)

Waverly (Andrea Bang) dacht dat haar toekomst al volledig was uitgestippeld. Na een zomer bij haar ouders in Taipei zou ze als geneeskundestudent in Toronto beginnen. Maar wanneer haar plannen onverwacht gewijzigd worden en ze impulsief besluit om naar een klein Canadees kuststadje te gaan, wordt haar toekomst plotseling minder zeker. Hier ontmoet ze de knappe, lokale badmeester Blake (Robbie Amell). Nadat hij haar heeft gered van verdrinking op een zomers strandfeest, biedt Blake aan om Waverly te leren zwemmen. Naarmate de zwemlessen vorderen, bloeit er onverwachte liefde op tussen de twee. Maar past Blake in de toekomstplannen van Waverly of zal dit hen uit elkaar drijven?

Streaming informatie over de film

TitelFloat
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 40 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
RegisseurSherren Lee
CastRobbie Amell, Andrea Bang, Sarah Desjardins

Synopsis: WW Entertainment

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.