The Flight Attendant seizoen 2 | Nieuws, trailer en datum

“Penny…! Penny…! Penny…!” De meeste mensen kennen Kaley Cuoco van haar rol in The Big Bang Theory, maar recentelijk is haar populariteit sterk aan het groeien door een gloednieuwe serie. In de Verenigde Staten is The Flight Attendant namelijk één van de nieuwste paradepaardjes van streamingdienst HBO Max. Het grote succes van het optreden van hoofdrolspeelster Kaley Cuoco met onze eigen Michiel Huisman heeft zelfs geleid tot een verlenging van de serie met een tweede seizoen. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van The Flight Attendant seizoen 2 op HBO Max!

Waar gaat het verhaal van The Flight Attendant over?

Een stewardess wordt wakker in het verkeerde hotel, in het verkeerde bed, met een dode man – en geen idee wat er gebeurd is. Wanneer ze wordt ondervraagd door FBI-agenten en nog steeds niet in staat is om de nacht door te komen, begint ze zich af te vragen of ze de moordenaar zou kunnen zijn.

Jaar: 2020
Soort: Serie
Categorie: Komedie, Drama, Mystery
IMDb: 7.2 uit 3.161 stemmen
Duur: 2 seizoenen
Maker: Steve Yockey
Cast: Kaley Cuoco, Michiel Huisman, Zosia Mamet
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk met een VPN op HBO Max

📚 Bol.com: Als je het boek wilt aanschaffen waarop de serie gebaseerd is, vind je die het eerste bij Bol.com. Ga direct naar het boek op Bol.com.

📚 Amazon.nl: Bij Amazon is het boek waarop de serie gebaseerd is ook beschikbaar. Ga direct naar het boek op Amazon.nl.

Wanneer komt The Flight Attendant seizoen 2?

  • Wanneer verschijnt The Flight Attendant seizoen 2?

    Wanneer het tweede seizoen van The Flight Attendant zal worden gepubliceerd is nog niet officieel bekendgemaakt, maar naar verwachting zal het rond eind 2021 zijn. Wanneer een exacte datum bekend is, wordt het bekendgemaakt via je mail.

  • Waar kun je The Flight Attendant online kijken?

    Enkel bij HBO Max kun je The Flight Attendant zien, omdat het gaat om een Original serie. Deze streamingdienst is echter nog niet officieel gelanceerd in Nederland, maar kan wel op deze manier met een VPN worden bekeken.

→ Vergelijkbare series met The Flight Attendant vind je hier 🍿

Komt er een The Flight Attendant seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is nog niet bekend of er na het tweede seizoen ook een derde deel van het verhaal zal worden gemaakt. Zodra hier meer over bekend is, hoor je het op de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van The Flight Attendant seizoen 2?

Er is helaas nog geen trailer van het tweede seizoen, maar wel vind je hieronder de beelden van deel 1 van de serie.

The Flight Attendant | Official Trailer | HBOMax