Seizoen 2 van ‘The Flight Attendant’ met Kaley Cuoco is vanaf vandaag te zien op HBO Max

Het tweede seizoen van de populaire nieuwe komische dramathriller The Flight Attendant is vanaf vrijdag 22 april 2022 te zien op streamingdienst HBO Max in Nederland. In de serie van Steve Yockey (Supernatural, Scream: The TV Series) schitteren onder andere Kaley Cuoco (The Big Bang Theory, 8 Simple Rules) en Nederland’s eigen Michiel Huisman (Game of Thrones, The Haunting of Hill House).

HBO Max’ The Flight Attendant wordt door critici en fans geprezen

Het eerste seizoen van de serie ging op 26 november 2020 in première op HBO Max en is gebaseerd op de gelijknamige New York Times bestseller van Chris Bohjalian. In december 2020 werd bekendgemaakt dat de serie met een tweede deel vervolgd zou worden. Seizoen 2 zal dan ook op 21 april internationaal in première gaan en zal maar één dag later in Nederland op 22 april via HBO Max te zien zijn.

De aankondiging van een tweede seizoen komt ook niet geheel onverwachts: de serie werd door critici geprezen met een score van 97% op de website van Rotten Tomatoes, is genomineerd voor meerdere awards en is zelfs winnaar van een Primetime Emmy. Dit kijkcijferkanon werd ook door talloze fans omarmd met een gemiddeld cijfer van 7,1/10 uit 43k stemmen op IMDb.

Tweede seizoen komt op 22 april 2022 naar HBO Max in Nederland

Seizoen 2 zal op vrijdag 22 april 2022 bij HBO Max van start gaan in Nederland, waar het eerste seizoen van de serie nu al te zien is. Wekelijks zullen nieuwe afleveringen van The Flight Attendant uitgezonden worden tot de slotaflevering in mei. Alle afleveringen van zowel het eerste en tweede seizoen zullen dan ook exclusief via HBO Max beschikbaar zijn.

Kaley Cuoco schittert in de hoofdrol als Cassie Bowden, een stewardess met een drankprobleem die zich steeds dieper en dieper in de nesten werkt. Cuoco was eerder te zien als Penny in de komedieserie The Big Bang Theory (tevens te streamen bij HBO Max). Voor haar rol in The Flight Attendant is Cuoco wederom door veel critici geprezen.

Uitzendschema van het tweede seizoen van The Flight Attendant op HBO Max

De eerste week wordt direct afgetrapt met twee nieuwe afleveringen, waarna wekelijks één van de acht episodes online verschijnt. Daardoor zal het slotstuk van S2 volgen op 3 juni. In het onderstaande uitzendschema vind je precies wanneer welke aflevering van het tweede seizoen van The Flight Attendant op HBO Max in Nederland te zien is. De releasedata zijn allemaal één dag later dan in de Verenigde Staten.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Seeing Double”Vrijdag22 april 2022
2“Mushrooms, Tasers, and Bears, Oh My!”Vrijdag22 april 2022
3“The Reykjavik Ice Sculpture Festival Is Lovely This Time of Year”Vrijdag29 april 2022
4“Blue Sincerely Reunion”Vrijdag6 mei 2022
5“Drowning Women”Vrijdag13 mei 2022
6“Brothers & Sisters”Vrijdag20 mei 2022
7NNBVrijdag27 mei 2022
8NNBVrijdag3 juni 2022

The Flight Attendant: verhaal, informatie en trailer

Het leven van een stewardess wordt op zijn kop gezet nadat ze wakker wordt in een luxe hotelkamer in Bangkok met een dode man, maar zonder enkele herinnering aan wat er is gebeurd. Overspoeld door angst durft ze de politie niet in te schakelen en probeert ze te doen alsof er niks gebeurd is. Met alle gevolgen van dien.

TitelThe Flight Attendant
Jaar2020-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama, Mysterie
Release datumTweede seizoen: 22 april 2022
CastKaley Cuoco, Michiel Huisman, Zosia Mamet, T. R. Knight, Michelle Gomez, Colin Woodell, Merle Dandridge, Griffin Matthews, Nolan Gerard Funk, Rosie Perez
Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.