‘Fleishman Is In Trouble’ met Jesse Eisenberg is vanaf vandaag te zien

Jesse Eisenberg is natuurlijk vooral bekend van zijn vertolking van Mark Zuckerberg in de dramafilm The Social Network of van zijn rollen in Zombieland en Now You See Me, maar vanaf vandaag is hij op Disney+ ook in een gloednieuwe serie te zien. Fleishman Is In Trouble is een miniserie over een gescheiden man die voor het eerst gebruik gaat maken van datingapps als zijn ex-vrouw plotseling verdwijnt. Alle afleveringen zijn nu te streamen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hier gaat ‘Fleishman Is In Trouble’ over

Toby Fleishman (Eisenberg) is pas gescheiden en nét bezig de nieuwe wereld van de datingapps te ontdekken als zijn ex-vrouw Rachel (Claire Danes, Homeland) verdwijnt. Ze laat hem achter met de 11-jarige Hannah en de 9-jarige Solly. Ineens moet hij het ouderschap combineren met zijn drukke carrière, zijn vriendengroep en zijn beginnende datingplannen—en dat terwijl hij totaal niet weet óf en wanneer zijn ex ooit nog terugkeert. Pas als hij onder ogen komt wat er met zijn huwelijk gebeurd is, kan hij achterhalen waar Rachel is.

Deze achtdelige miniserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Taffy Brodesser-Akner. In Amerika is de serie al een tijdje te zien en hier wordt hij geprezen door zowel kijkers als critici; die met een 7,5 op IMDb en een score van 85% op de Average Tomatometer behoorlijk enthousiast zijn. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Fleishman Is In Trouble Official Trailer | Jesse Eisenberg, Claire Danes, Lizzy Caplan | FX

‘Fleishman Is In Trouble’ is vanaf 22 februari te zien op Disney+

Disney+ heeft op woensdag 22 februari alle afleveringen van de serie aan haar aanbod toegevoegd. Bingewatchen behoort daarom zeker tot de mogelijkheden. Dit is overigens niet de enige nieuwe titel die de streamingdienst in februari live heeft gezet. Zo is vandaag ook de true crime-serie Web of Death verschenen, die doet denken aan de bekende Netflix-serie Don’t F**k With Cats.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

De onlangs gescheiden 41-jarige Toby Fleishman stort zich op het daten via apps, met een ongekend succes. Vervolgens verdwijnt zijn ex-vrouw en ze laat hem achter met hun twee jonge kinderen. Hij weet niet waar ze is en of ze van plan is terug te keren.

TitelFleishman Is In Trouble
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama
IMDb7,6 uit 6.000 stemmen
CastJesse Eisenberg, Claire Danes, Lizzy Caplan, Adam Brody, Meara Mahoney Gross, Maxim Swinton

Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.