Waar kun je de film ‘The Flash’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Flash (2023) online kijken kunnen. In deze nieuwe DC-film volgen we Barry Allen, die terug in de tijd reist om zijn verleden te veranderen en zo zijn familie te redden. Maar zo verandert hij per ongeluk ook de toekomst. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Flash’ (2023) online kijken?

The Flash was in juni 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 HBO Max➡️ Ga direct naar HBO Max. The Flash komt op 25 augustus 2023 naar HBO Max. De film is gedistribueerd door Warner Bros. Pictures, de filmstudio van deze streamingdienst, dus dit hadden we al zien aankomen.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Flash momenteel niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Flash bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 31 juli 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Flash nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Flash’ (2023)

In The Flash komen werelden samen als Barry met zijn superkrachten terug in de tijd gaat om het verleden te veranderen en zo zijn familie te redden. Hierdoor verandert hij alleen ook onbedoeld de toekomst. Barry komt vast te zitten in een realiteit waarin generaal Zod is teruggekeerd met plannen om de wereld te verwoesten, en er zijn geen superhelden meer om iedereen te redden. Barry’s enige hoop is om een gepensioneerde Batman te overtuigen weer in actie te komen en een gevangengenomen Kryptoniaan te bevrijden, ook al is dat niet wie hij verwacht. Om de wereld te redden en terug te kunnen keren naar zijn eigen toekomst moet Barry rennen voor zijn leven. Maar zal zijn offer genoeg zijn om het universum te herstellen?

THE FLASH - FINAL TRAILER

Streaming informatie over de film

TitelThe Flash
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 24 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurAndy Muschietti
CastEzra Miller, Ben Affleck, Sasha Calle, Michael Shannon, Michael Keaton, Ron Livingston, Kiersey Clemons, Maribel Verdú, Antje Traue

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘The Flash’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film The Flash. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke andere streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘The Flash’?

    De grootste rollen in de film The Flash worden vertolkt door Ezra Miller, Ben Affleck, Sasha Calle, Michael Shannon en Michael Keaton.


Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.