Kijktip: horrorfilm ‘Five Nights at Freddy’s’ is nu te streamen op Pathé Thuis

Mike begint aan zijn nieuwe baan als bewaker bij het uitgestorven Freddy Fazbear’s Pizza. Al snel ontdekt hij dat er iets sinisters gaande is dat te maken heeft met een aantal doodenge poppen. Dit is het verhaal van de duistere horrorfilm Five Nights at Freddy’s. Benieuwd? Vanaf vandaag kun je hem huren op Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Josh Hutcherson schittert in ‘Five Nights at Freddy’s’

Five Nights at Freddy’s is gebaseerd op de angstaanjagende en ontzettend populaire horrorgame. We volgen een bewaker die aan een nieuwe baan begint bij Freddy Fazbear’s Pizza. Deze pizzeria is tientallen jaren gesloten… maar is niet helemaal uitgestorven. Vier Animatronics jagen ongewenste bezoekers ’s nachts de stuipen op het lijf.

De hoofdrol wordt vertolkt door Josh Hutcherson, die je vast wel kent van zijn rol als Peeta in de The Hunger Games-films. Hij wordt bijgestaan door onder meer Elizabeth Lail (bekend van het eerste seizoen van You) en Matthew Lillard (Scream). Benieuwd? Hieronder bekijk je de bloedstollende eerste beelden.

‘Five Nights at Freddy’s’ is nu te huur op Pathé Thuis

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar de horrorfilm, dan kun je nu terecht op TVOD-streamingdienst Pathé Thuis. De film was hier eerder beschikbaar als Premium-film, maar vanaf vandaag kun je hem ook voor een lagere prijs kopen en huren.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Five Nights at Freddy’s en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

De populaire, angstaanjagende horrorgame Five Nights at Freddy’s komt naar het witte doek in een bloedstollende film van Blumhouse, het productiebedrijf achter M3GAN, The Black Phone en The Invisible Man. De film volgt een bewaker met persoonlijke problemen die aan zijn nieuwe baan begint bij Freddy Fazbear’s Pizza. Tijdens zijn eerste nachtdienst komt hij erachter dat de nacht doorkomen bij Freddy’s nog niet zo eenvoudig is.

TitelFive Nights at Freddy’s
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 51 minuten
TaalEngels
CategorieHorror
RegisseurEmma Tammi
CastJosh Hutcherson, Elizabeth Lail, Piper Rubio, Kat Conner Sterling, Mary Stuart Masterson, Matthew Lillard

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.