Waar kun je de film ‘Five Nights at Freddy’s’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Five Nights at Freddy’s (2023) online kijken kunnen. Deze horrorfilm, naar de bekende game, draait om een bewaker die tijdens zijn eerste nachtdienst bij Freddy Fazbear’s Pizza de schrik van zijn leven krijgt. In dit artikel geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Five Nights at Freddy’s’ (2023) online kijken?

Five Nights at Freddy’s draaide in oktober 2023 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Five Nights at Freddy’s bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 3 januari 2024 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Five Nights at Freddy’s niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxFive Nights at Freddy’s is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Five Nights at Freddy’s’ (2023)

De populaire, angstaanjagende horrorgame Five Nights at Freddy’s komt naar het witte doek in een bloedstollende film van Blumhouse, het productiebedrijf achter M3GAN, The Black Phone en The Invisible Man. De film volgt een bewaker met persoonlijke problemen die aan zijn nieuwe baan begint bij Freddy Fazbear’s Pizza. Tijdens zijn eerste nachtdienst komt hij erachter dat de nacht doorkomen bij Freddy’s nog niet zo eenvoudig is.

Streaming informatie over de film

TitelFive Nights at Freddy’s
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 51 minuten
TaalEngels
CategorieHorror
RegisseurEmma Tammi
CastJosh Hutcherson, Elizabeth Lail, Piper Rubio, Kat Conner Sterling, Mary Stuart Masterson, Matthew Lillard

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.