Eerste reacties op ‘Five Live’ met Linda de Mol: “Wat een blamage”

Met veel bombarie heeft Talpa haar nieuwste serie met Linda de Mol aangekondigd, maar het enthousiasme lijkt bij het publiek na de eerste aflevering te ontbreken. Five Live wordt omschreven als saai, ongeloofwaardig en niet grappig, terwijl aflevering 1 met 987.000 kijkers wel op #6 stond van de best bekeken tv-programma’s op zondag 2 oktober 2022. Hieronder vind je een greep uit de eerste reacties.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Eerste reacties van kijkers op nieuwe serie ‘Five Live’ met Linda de Mol

Het is moeilijk om tussen de verzonden tweets op zondagavond een positief commentaar op de eerste aflevering te vinden. Zo laat @MeneerTBoom weten dat hij de serie typeert als “slecht gespeeld, flauw, niet leuk, vooral niet grappig, overacting”. @Brinkali1 zegt dat het bijkomen op maandagochtend nog steeds bezig is: “Wat was dit slecht!”.

Ook @herstory24 is niet te spreken over Five Live: “Wat een blamage. Is er nou niemand die op de rem trampt. Alsof mensen geen nee durven zeggen tegen #Linda. Nou morgen krijgen we weer een ‘dank voor alle positieve woorden’ en @shownieuws die kopt ‘grandioos onthaald’.” Hieronder vind je een greep uit de eerste reacties.

Five Live gemist? Naast NLZIET vertoont ook Videoland de serie online

Veel mensen denken bij het streamen van Nederlandse series al snel aan Videoland, maar Five Live is niet door de eigenaar van dat video on demand-platform—RTL—gemaakt. Talpa Network, het bedrijf van Linda’s broer John de Mol, is namelijk de partij die het programma heeft geproduceerd. Verrassend genoeg is de serie tóch ook bij RTL’s streamingdienst te bekijken, net als een eerdere productie dit jaar van Talpa met Linda de Mol: Diepe Gronden. De afleveringen komen echter wel pas op maandag online, een dag na de tv-uitzending.

Bij NLZIET kun je via KIJK wel direct live de episode online streamen, waarna alle afleveringen van Five Live ook reclamevrij terug te kijken zijn. De eerste aflevering is sinds gisteren te streamen, waarna elke zondag om 21:30 uur een aflevering op tv bij SBS6 wordt uitgezonden. Aflevering 1 van Five Live kijk je nu hier bij NLZIET. Je kunt de eerste 14 dagen gratis streamen.

Verhaal, informatie en eerste beelden van de serie

Deze gloednieuwe serie, met Linda de Mol, Lies Visschedijk, Waldemar Torenstra en Daan Schuurmans, gaat over de gang van zaken achter de schermen van talkshow ‘Five Live’, gepresenteerd door Sara en Roderik. Zij waren ooit getrouwd, en hebben samen twee kinderen. Kunnen ze nog in harmonie presenteren?

TitelFive Live
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieKomedie
DeelnemersLinda de Mol, Waldemar Torenstra, Daan Schuurmans, Abbey Hoes, Edwin Jonker, Roos van Erkel, Lies Visschedijk, Roeland Fernhout

Synopsis: NLZIET