Splinternieuwe doodenge horrorfilm deze maand al te streamen

Horrorliefhebbers, opgelet! Vorige maand verscheen The First Omen op het witte doek en deze huiveringwekkende thriller komt binnenkort ook al naar het kleine scherm. In de prequel van de The Omen-films vertrekt een vrouw naar Rome om haar leven aan God te wijden. Maar daar gebeuren steeds meer angstaanjagende dingen…

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Dit kun je verwachten van ‘The First Omen’

De welbekende The Omen-franchise werd in 2024 nieuw leven ingeblazen met The First Omen. Deze film neemt ons mee naar het begin, want het speelt zich af vóór het griezelige verhaal van The Omen.

Door deze film leren we dus wat er allemaal voorafging aan de geboorte van Damien, de antichrist. De jonge Amerikaanse Margaret vertrekt naar Rome om non te worden. Terwijl ze in een weeshuis aan de slag gaat, ontstaat er een bijzondere band met een van de kinderen. Benieuwd? Hieronder bekijk je de eerste beelden.

3 redenen om ‘The First Omen’ te kijken

1️⃣ Veel kijkers en critici prezen de film om de angstaanjagende sfeer die gecreëerd wordt. Hiermee wordt het spannende gevoel van de originele film gerecreëerd.

2️⃣ De hoofdrol is Nell Tiger Free, die je misschien wel kent van Game of Thrones en Servant. Ze wordt bijgestaan door onder meer Love Actually-acteur Bill Nighy.

3️⃣ The First Omen is geregisseerd door Arkasha Stevenson. In veel recensies lees je dat zij zorgt voor een frisse benadering van het horrorgenre, waarbij klassieke elementen worden gecombineerd met nieuwe, meeslepende verteltechnieken.

‘The First Omen’ is in mei al te streamen

Op 11 april verscheen The First Omen op het witte doek en dat betekent dat hij razendsnel naar het kleine scherm komt. Pathé Thuis voegt de horror op dinsdag 28 mei toe aan het aanbod, waardoor je hem kunt kopen en waarschijnlijk ook kunt huren.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van The First Omen en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.