Waar kun je de film ‘The First Omen’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The First Omen (2024) online kijken kunnen. Deze prequel van The Omen uit 2006 volgt een Amerikaanse vrouw die naar Rome vertrekt om in een klooster te wonen. Daar gebeuren angstaanjagende dingen. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘The First Omen’ (2024) online kijken?

The First Omen is sinds april 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Disney+➡️ Ga meteen naar Disney+. The First Omen werd gedistribueerd door The Walt Disney Company. Daarom komt de film hier op 30 mei 2024 heen. Ook kijk je bij deze streamingdienst naar The Omen en Damien – Omen II.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar The First Omen bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de film op 28 mei 2024 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van de nieuwe streamingdienst SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The First Omen’ (2024)

Wanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, komt ze een duisternis tegen die haar doet twijfelen aan haar eigen geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die de geboorte van het vleesgeworden kwaad hoopt te bewerkstelligen.

Streaming informatie over de film

TitelThe First Omen
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 59 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Thriller
RegisseurArkasha Stevenson
CastNell Tiger Free, Tawfeek Barhom, Sonia Braga, Ralph Ineson, Bill Nighy

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.