Waar kun je First Dates online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

First Dates is niet van de buis weg te denken. Al dertien seizoenen lang kun je genieten van het heerlijke datingprogramma en ook in 2024 kun je er weer naar kijken. Maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je het tv-programma ‘First Dates’ online kijken?

First Dates is al sinds 2015 regelmatig op televisie te zien. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar First Dates bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Bovendien kun je eerdere seizoenen ook nog steeds bingen bij de streamingdienst. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft First Dates niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van First Dates en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal van ‘First Dates’

Een restaurant vol vrijgezellen. En camera’s. In First Dates ga je mee op de eerste dates van anderen. Waar hangt er altijd spanning in de lucht? Stellen mensen zich open naar elkaar? En lopen ze wellicht hand in hand naar buiten? Juist, in het First Dates Restaurant. Hier doen singles van alle leeftijden en uit elke hoek van het land een poging om de ware te vinden.

Streaming informatie over de serie

TitelFirst Dates
Jaar2015-
SoortSerie
Duur13 seizoenen
TaalNederlands
CategorieDatingshow

Synopsis: BNNVARA