Waar kun je de film ‘Firestarter’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Firestarter (2022) online kijken kunnen. In deze film ontdekt een jong meisje dat ze pyrokenetische gaven heeft. Een schimmige organisatie wil haar als wapen gebruiken en haar ouders (gespeeld door Zac Efron en Sydney Lemmon) proberen haar hiertegen te beschermen. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Firestarter’ (2022) online kijken?

De film is gedistribueerd door Universal Pictures, een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal. Dit valt op zijn beurt weer onder Comcast Corporation. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, die vanaf 2022 in Nederland te ontvangen zal zijn.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Firestarter bij Pathé Thuis. Hier kun je de film kopen en huren. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtimeDe verwachting is dat Firestarter naar de nieuwe streamingdienst SkyShowtime komt, maar dit is nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Firestarter niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Firestarter nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Firestarter’ (2022)

In deze spannende thriller van de producenten van The Invisible Man, probeert een meisje met bijzondere pyrokinetische gaven haar familie en zichzelf te beschermen tegen sinistere krachten. Al meer dan tien jaar zijn ouders Andy (Zac Efron; Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, The Greatest Showman) en Vicky (Sydney Lemmon; Fear the Walking Dead, Succession) op de vlucht om hun dochter Charlie (Ryan Kiera Armstrong; American Horror Story: Double Feature, The Tomorrow War) uit handen te houden van een duistere overheidsinstantie die met Charlie’s verbazingwekkende gave om vuur te maken een massavernietigingswapen wil creëren.

Andy heeft Charlie geleerd hoe ze haar kracht, die wordt uitgelokt door woede of pijn, onschadelijk kan maken. Maar als Charlie elf jaar is, vind ze het steeds moeilijker haar gave te beheersen. Nadat een incident de locatie van de familie onthult, wordt een mysterieuze agent (Michael Greyeyes; Wild Indian, Rutherford Falls) ingezet om de familie op te sporen en Charlie voor eens en altijd in handen te krijgen. Maar Charlie heeft andere plannen.

Streaming informatie over de film

TitelFirestarter
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 35 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Drama
IMDb4,6 uit 12.000 stemmen
RegisseurKeith Thomas
CastZac Efron, Gloria Reuben, Sydney Lemmon, Ryan Kiera Armstrong

Synopsis: Universal Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.