Komt er een ‘Firefly Lane’ seizoen 3 op Netflix?

Begin 2021 was heel Netflix in de ban van Firefly Lane. Deze romantische dramaserie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Kristin Hannah, bleek een groot succes en kreeg in het najaar van 2022/het voorjaar van 2023 een tweede seizoen. Maar de grote vraag is natuurlijk: komt er een Firefly Lane seizoen 3 op Netflix? In dit artikel lees je er alles over.

Komt er een ‘Firefly Lane’ seizoen 3?

Het tweede seizoen van Firefly Lane is vanaf 2 december 2022 te zien op Netflix, de tweede helft van de afleveringen verscheen op 27 april 2023. De vraag die daarna natuurlijk rijst is of de serie nog terug gaat keren naar de streamingdienst.

We hebben slecht nieuws. Het tweede seizoen vormt het slotstuk van de serie. Na de laatste set met zeven afleveringen was het dus over en uit met de serie.

→ Bestel direct het boek waarop de serie gebaseerd is 📚

Waar gaat het verhaal van ‘Firefly Lane’ over?

Firefly Lane, gebaseerd op de bestseller van de New York Times, vertelt het meeslepende verhaal van twee onafscheidelijke beste vriendinnen en hun blijvende, gecompliceerde band, die zich uitstrekt over vier tumultueuze decennia. Vanaf hun ontmoeting als tieners in 1974 tot het heden volgen we het introverte meisje (Kate) en het coolste meisje van school (Tully). Zij vormen een band die elke mijlpaal in hun leven doorstaat, leidend tot een tragedie die vandaag de dag plaatsvindt.

TitelFirefly Lane
Jaar2021
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek
IMDb7,4 uit 22.000 stemmen
MakersMaggie Friedman
CastKatherine Heigl, Beau Garrett, Sarah Chalke, Roan Curtis
KijkenBekijk direct op Netflix

Veelgestelde vragen


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.