Komt er een ‘Firefly Lane’ seizoen 3 op Netflix?

Begin 2021 was heel Netflix in de ban van Firefly Lane. Deze romantische dramaserie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Kristin Hannah, bleek een groot succes en keerde in het najaar van 2022 terug naar de streamingdienst. Maar de grote vraag is natuurlijk: komt er een Firefly Lane seizoen 3 op Netflix? In dit artikel lees je er alles over.

Komt er een ‘Firefly Lane’ seizoen 3?

Het tweede seizoen van Firefly Lane is vanaf 2 december 2022 te zien op Netflix. De vraag die daarna natuurlijk rijst is of de serie nog terug gaat keren naar de streamingdienst.

We hebben goed nieuws en slecht nieuws. Het goede nieuws is dat seizoen 2 is opgedeeld in twee delen. Dit betekent dat de eerste negen afleveringen in december weliswaar te zien zijn, maar dat de laatste zeven afleveringen van het seizoen er nog aankomen. We hebben dus nog wel wat tegoed! Het slechte nieuws is dat seizoen 2 het slotstuk vormt van de serie. Na de laatste set met zeven afleveringen is het dus over en uit met de serie.

→ Bestel direct het boek waarop de serie gebaseerd is 📚

Firefly Lane: Season 2 | Official Trailer | Netflix

Waneer komt ‘Firefly Lane’ seizoen 2B op Netflix?

De laatste tijd deelt Netflix seizoenen van populaire series steeds vaker op in twee delen. Dit betekent dat je eerst de eerste set afleveringen kunt zien en dan even moet wachten op de tweede set. Ook met Firefly Lane gaat dat weer zo.

Voor seizoen 2B, de laatste zeven afleveringen, moeten we wachten tot “ergens in 2023”. Een exacte releasedatum heeft de streaminggigant ons hiervoor nog niet gegeven. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als hier meer duidelijkheid over is.

Waar gaat het verhaal van ‘Firefly Lane’ over?

Firefly Lane, gebaseerd op de bestseller van de New York Times, vertelt het meeslepende verhaal van twee onafscheidelijke beste vriendinnen en hun blijvende, gecompliceerde band, die zich uitstrekt over vier tumultueuze decennia. Vanaf hun ontmoeting als tieners in 1974 tot het heden volgen we het introverte meisje (Kate) en het coolste meisje van school (Tully). Zij vormen een band die elke mijlpaal in hun leven doorstaat, leidend tot een tragedie die vandaag de dag plaatsvindt.

TitelFirefly Lane
Jaar2021
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek
IMDb7,4 uit 22.000 stemmen
MakersMaggie Friedman
CastKatherine Heigl, Beau Garrett, Sarah Chalke, Roan Curtis
KijkenBekijk direct op Netflix

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie Firefly Lane online kijken?

    Firefly Lane is een Netflix Original-serie en is daarom enkel bij deze streamingdienst te kijken. De serie zal dan ook niet naar Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of een ander video on demand-platform komen.

  • Komt er een seizoen 3 van Firefly Lane?

    We weten al dat het tweede seizoen van Firefly Lane helaas het laatste seizoen is. Een derde seizoen zal niet meer volgen.

  • Wanneer komt seizoen 2B van Firefly Lane op Netflix?

    Seizoen 2A is vanaf vrijdag 2 december 2022 op Netflix te zien, seizoen 2B volgt “ergens in 2023”. Een exacte releasedatum heeft Netflix ons nog niet gegeven. Uiteraard hoor je het direct via je mail en onze social media-kanalen als er meer nieuws is.


Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.