De laatste afleveringen van ‘Firefly Lane’ zijn nu te streamen

De eerste negen afleveringen van Firefly Lane seizoen 2 waren al in december 2022 te streamen, maar gelukkig hadden we er nog een paar tegoed. Nu is het dan eindelijk zover. Seizoen 2B is op donderdag 27 april op Netflix gearriveerd en we kunnen dus afscheid gaan nemen van Tully en Kate.

📲 Let op: Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en kijktips delen met andere liefhebbers van films en series? → Sluit je direct aan bij de Streamwijzer Community op WhatsApp 😎

‘Firefly Lane’ seizoen 2B kwam op 27 april naar Netflix

Het eerste seizoen van Firefly Lane verscheen in februari 2021 op Netflix. Op het eerste deel van seizoen 2 moesten we dus behoorlijk lang wachten, want die verscheen pas in december 2022. Voor de overige afleveringen werd ons geduld wat minder op de proef gesteld. De serie keerde namelijk al op donderdag 27 april naar Netflix, waardoor we nu ook de laatste zeven episodes kunnen zien.

Dit zijn de laatste afleveringen van ‘Firefly Lane’

Netflix maakte eerder al bekend dat seizoen 2 van Firefly Lane het slotseizoen is. De afleveringen die op 27 april in première gegaan zijn, zijn dus de allerlaatste ooit. Helaas moeten we dus afscheid gaan nemen van Katherine Heigl’s Tully en Sarah Chalke’s Kate.

Maar wat kunnen we nu eigenlijk van de slotafleveringen verwachten? Na de gigantische cliffhanger aan het einde van seizoen 2A weten we dat we er in de laatste afleveringen in ieder geval achter gaan komen wat de diagnose voor Kate doet en of het ooit nog goedkomt tussen haar en Tully.

Meer informatie over de serie

Firefly Lane, gebaseerd op de bestseller van de New York Times, vertelt het meeslepende verhaal van twee onafscheidelijke beste vriendinnen en hun blijvende, gecompliceerde band, die zich uitstrekt over vier tumultueuze decennia. Vanaf hun ontmoeting als tieners in 1974 tot het heden volgen we het introverte meisje (Kate) en het coolste meisje van school (Tully). Zij vormen een band die elke mijlpaal in hun leven doorstaat, leidend tot een tragedie die vandaag de dag plaatsvindt.

TitelFirefly Lane
Jaar2021
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek
IMDb7,4 uit 26.000 stemmen
MakersMaggie Friedman
CastKatherine Heigl, Beau Garrett, Sarah Chalke, Roan Curtis

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.