‘Firefly Lane’ keert op déze datum terug

De eerste negen afleveringen van Firefly Lane seizoen 2 zijn al sinds december 2022 te streamen, maar we hebben er gelukkig nog een aantal tegoed. Nu blijkt dat het einde van de serie dichterbij is dan verwacht. Hoofdrolspeelster Katherine Heigl heeft namelijk laten weten dat seizoen 2B al op 27 april 2023 op Netflix arriveert. Nog maar een paar maandjes wachten dus!

📲 Let op: Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en kijktips delen met andere liefhebbers van films en series? → Sluit je direct aan bij de Streamwijzer Community op WhatsApp 😎

‘Firefly Lane’ seizoen 2B komt al in april naar Netflix

Het eerste seizoen van Firefly Lane verscheen in februari 2021 op Netflix. Op het eerste deel van seizoen 2 moesten we dus behoorlijk lang wachten, want die verscheen pas in december 2022. Voor de overige afleveringen wordt ons geduld wat minder op de proef gesteld. De serie keert namelijk al op donderdag 27 april naar Netflix, zo laat hoofdrolspeler Katherine Heigl (Tully) via Twitter weten. Dit is een stuk sneller dan de zes maanden die eerder gecommuniceerd werd.

Dit zijn de laatste afleveringen van ‘Firefly Lane’

Netflix heeft eerder al bekendgemaakt dat seizoen 2 van Firefly Lane het slotseizoen zal zijn. De afleveringen die op 27 april in première gaan zullen dus de allerlaatste ooit zijn. We weten ook al dat het seizoen uit zestien afleveringen in totaal zou bestaan, dus dat betekent dat we nog zeven episodes tegoed hebben. Die worden allemaal op de door Katherine Heigl bekendgemaakte datum live gezet.

Wat kunnen we van de slotafleveringen verwachten? Na de gigantische cliffhanger aan het einde van seizoen 2A weten we dat we er in de laatste afleveringen in ieder geval achter gaan komen wat de diagnose voor Kate doet en of het ooit nog goedkomt tussen haar en Tully.

Firefly Lane: Season 2 | Official Trailer | Netflix

Meer informatie over de serie

Firefly Lane, gebaseerd op de bestseller van de New York Times, vertelt het meeslepende verhaal van twee onafscheidelijke beste vriendinnen en hun blijvende, gecompliceerde band, die zich uitstrekt over vier tumultueuze decennia. Vanaf hun ontmoeting als tieners in 1974 tot het heden volgen we het introverte meisje (Kate) en het coolste meisje van school (Tully). Zij vormen een band die elke mijlpaal in hun leven doorstaat, leidend tot een tragedie die vandaag de dag plaatsvindt.

TitelFirefly Lane
Jaar2021
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek
IMDb7,4 uit 26.000 stemmen
MakersMaggie Friedman
CastKatherine Heigl, Beau Garrett, Sarah Chalke, Roan Curtis

Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.