Firefly Lane seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Het boek Firefly Lane (in het Nederlands Wie Naar De Sterren Grijpt) van schrijfster Kristin Hannah bleek een groot succes en vervolgens besloot streamingdienst Netflix er een serie van te maken. Na het gigantische succes van Bridgerton en Virgin River lijkt dit dan ook de volgende hitserie in een reeks van romantische dramaseries gebaseerd op boeken. Gelukkig heeft de auteur in deze reeks ook een tweede boek geschreven, dus de komst van een vervolgseizoen van Firefly Lane is alles behalve ondenkbaar. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Firefly Lane seizoen 2 op Netflix!

→ Het boek Firefly Lane van schrijfster Kristin Hannah, waarop de serie gebaseerd is, vind je hier 📚

Waar gaat het verhaal van Firefly Lane over?

Het verhaal van Tully en Kate, twee onwaarschijnlijke vrienden vanaf hun ontmoeting als tieners in 1974 tot het heden. Kate, de introverte, en Tully, het coolste meisje op school, vormen een band die elke mijlpaal in hun leven doorstaat, leidend tot een tragedie in het heden.

Titel: Firefly Lane
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen met 10 afleveringen
Categorie: Drama, Romantiek
Maker: Maggie Friedman
Cast: Beau Garrett, Sarah Chalke, Roan Curtis
Gebaseerd op de boeken van: Kristin Hannah
IMDb: Bekijk direct op IMDb
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Firefly Lane seizoen 2 op Netflix Nederland?

Momenteel is er nog niets bekendgemaakt over een mogelijk tweede seizoen van de serie Firefly Lane op Netflix, maar er is wel een goede mogelijkheid dat de serie verlengd wordt. Romantische dramaseries gebaseerd op boeken scoren de laatste tijd op Netflix namelijk erg goed, waardoor titels als Bridgerton en Virgin River steeds nieuwe seizoenen krijgen van de streamingdienst.

Bovendien heeft schrijfster Kristin Hannah van Firefly Lane ook een tweede boek in deze reeks geschreven getiteld Fly Away, wat naar verwachting natuurlijk direct stof is voor de mogelijke verlenging van de serie met een tweede seizoen. Fingers crossed!

  • Wanneer komt Firefly Lane seizoen 2 op Netflix Nederland?

    Momenteel is nog niet met zekerheid te zeggen of er een tweede seizoen van de serie zal volgen, bijvoorbeeld gebaseerd op het tweede boek van Kristin Hannah (Fly Away). Zodra meer over een tweede deel bekend is, zal het in de Streamwijzer Groep of via je mail bekendgemaakt worden.

  • Waar kun je Firefly Lane online kijken?

    Firefly Lane is een Original serie van Netflix en is om deze reden enkel op deze streamingdienst te zien.

→ Vergelijkbare films en series met Firefly Lane vind je hier 🍿

Komt er een Firefly Lane seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is gezien het uitblijven van de bevestiging van een tweede deel ook nog niets over een derde seizoen bekend. Wat het moeilijk maakt, is dat er maar twee boeken in de reeks van Kristin Hannah uitgebracht zijn. Over een verlenging met een derde deel weten we dan ook echt nog niets. Zodra we meer weten, verschijnt het nieuws op de social media kanalen en website van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Firefly Lane seizoen 2?

Er is helaas nu nog geen trailer van een mogelijk tweede seizoen van de romantische dramaserie Firefly Lane. Wel kun je je ondertussen vast opwarmen voor de komst van het vervolgseizoen met de beelden van het eerste deel van de rustgevende serie.

Firefly Lane | Officiële teaser | Netflix