Wanneer komt ‘Firefly Lane’ seizoen 2 op Netflix?

Het boek Firefly Lane (in het Nederlands Wie Naar De Sterren Grijpt) van schrijfster Kristin Hannah bleek een groot succes en vervolgens besloot streamingdienst Netflix er een serie van te maken. Na het gigantische succes van Bridgerton en Virgin River lijkt dit dan ook de volgende hitserie in een reeks van romantische dramaseries gebaseerd op boeken. Gelukkig heeft de auteur in deze reeks ook een tweede boek geschreven en de komst van een vervolgseizoen van Firefly Lane is inmiddels ook al bevestigd. Maar de grote vraag is natuurlijk: wanneer komt ‘Firefly Lane’ seizoen 2 op Netflix? In dit artikel lees je er alles over.

→ Het boek Firefly Lane van schrijfster Kristin Hannah, waarop de serie gebaseerd is, vind je hier 📚

Waar gaat het verhaal van Firefly Lane over?

Firefly Lane, gebaseerd op de bestseller van de New York Times, vertelt het meeslepende verhaal van twee onafscheidelijke beste vriendinnen en hun blijvende, gecompliceerde band, die zich uitstrekt over vier tumultueuze decennia. Vanaf hun ontmoeting als tieners in 1974 tot het heden volgen we het introverte meisje (Kate) en het coolste meisje van school (Tully). Zij vormen een band die elke mijlpaal in hun leven doorstaat, leidend tot een tragedie die vandaag de dag plaatsvindt.

Titel: Firefly Lane
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Drama, Romantiek
Maker: Maggie Friedman
Cast: Beau Garrett, Sarah Chalke, Roan Curtis
Gebaseerd op de boeken van: Kristin Hannah
IMDb: 7,5 uit 15.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Firefly Lane seizoen 2 op Netflix Nederland?

Goed nieuws, want al heel snel is de komst van het tweede seizoen van Firefly Lane officieel bekendgemaakt door Netflix in een heerlijke video via @NetflixNederland op Facebook.

Op zich viel de verlenging al wel te verwachten. Romantische dramaseries gebaseerd op boeken scoren de laatste tijd op Netflix namelijk erg goed, waardoor titels als Bridgerton en Virgin River steeds nieuwe seizoenen krijgen van de streamingdienst. Bovendien heeft schrijfster Kristin Hannah van Firefly Lane ook een tweede boek in deze reeks geschreven getiteld Fly Away, wat natuurlijk direct stof is voor de verlenging van de serie met een tweede seizoen.

Over de planning van het tweede seizoen van Firefly Lane hebben we inmiddels ook nieuws. Seizoen 2 van Firefly Lane zal opgedeeld zijn in twee delen. Seizoen 2A, de eerste negen afleveringen, zijn vanaf 2 december 2022 beschikbaar op Netflix. Voor seizoen 2B, de laatste zeven afleveringen, moeten we wachten tot 27 april 2023.

→ Vergelijkbare films en series met Firefly Lane vind je hier 🍿

Komt er een Firefly Lane seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Netflix heeft bekendgemaakt dat het tweede seizoen het slotseizoen zal zijn. Dit is niet verrassend, aangezien er maar twee boeken in de reeks van Kristin Hannah uitgebracht zijn.

Welke teaser of trailer is er van Firefly Lane seizoen 2?

Er is helaas nu nog geen trailer van het tweede seizoen van de romantische dramaserie Firefly Lane. Wel kun je je ondertussen vast opwarmen voor de komst van het vervolgseizoen met de beelden van het eerste deel van de rustgevende serie.