Finale Volleyball Nations League mannen: live kijken op tv en online | Volleybaltoernooi op 23 juli 2023

Alle sporters smashen zich een weg door het jaarlijkse Volleyball Nations League toernooi. Het evenement nadert bijna de ontknoping, waarbij duidelijk wordt welk land er met de felbegeerde titel vandoor gaat. Veel sportliefhebbers vragen zich dan ook af hoe ze de finale tijdens de Volleyball Nations League 2023 op tv en online kijken kunnen op 23 juli 2023. Bijna twee maanden lang zijn internationale teams op het hoogste niveau met elkaar de strijd aangegaan voor een plek in de grote finale. Ook de Nederlandse ploeg is nog volop in de race. Zo hebben de Oranje volleybalmannen onder andere tijdens de speelronde in Rotterdam het opgenomen tegen China, Polen, Iran en Servië. In dit artikel geven wij aan of de grote finale in Gdańsk, Polen op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast leest je welke televisiezender de overige wedstrijden uit de Volleyball Nations League eventueel ook vertoont.

Waar kun je de finale uit de Volleyball Nations League (23 juli 2023) online kijken?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van volleybalwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de Volleyball Nations League 2023 per videodienst in Nederland.

✅ Ziggo Sport➡️ Ga meteen naar de wedstrijden uit de Volleyball Nations League bij Ziggo Sport. Deze streamingdienst heeft naast voetbal, racewedstrijden en tennis ook de uitzendrechten van het volleybal in Nederland momenteel in handen. Hierdoor kijk je naast de finale live naar alle andere wedstrijden uit de Volleyball Nations League 2023. In de programmagids vind je precies wanneer welke wedstrijd via welk kanaal te zien is. Deze zenders zijn ook beschikbaar via andere providers als KPNT-Mobile en Canal Digitaal.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met volleybalwedstrijden aan in Nederland.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar volleybal te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar deze volleybalcompetitie is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de wedstrijden uit de Volleyball Nations League jammer genoeg niet zien.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn volleybalwedstrijden er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit de volleybalwereld worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zender die de Nederlandse wedstrijden uit de Volleyball Nations League uitzenden

Op dit moment zijn de zenders van Ziggo Sport Totaal—hoofdzender, Select, Voetbal, Golf, Racing, Docu en Tennis—de enige tv-kanalen waarop alle Nederlandse wedstrijden uit de Volleyball Nations League te zien zijn. De sportkanalen van Ziggo Sport zenden naast volleybal ook nog tal van andere sporten uit. Zo zijn populaire voetbalcompetities zoals de Champions League, Spaanse La Liga, Italiaanse Serie A, Turkse Süper Lig, Franse Ligue 1 en de Belgische Jupiler Pro League er te zien. Ook kijk je bijvoorbeeld naar alle races uit de Formule E en MotoGP. Net als dat je het hele jaar door tennis kunt volgen, waaronder alle ATP 1000- en 500-toernooien en natuurlijk de Grand Slams zoals Wimbledon en Roland Garros. Net als alle internationale wedstrijden van ‘onze’ Oranje handballers, de European en PGA golf tours en alle 14 rondes van de Diamond League-atletiekwedstrijden.

🇳🇱 NED vs. 🇩🇪 GER - Highlights Week 1 | Men's VNL 2023

Meer informatie over de finale van de Volleyball Nations League 2023

CompetitieVolleyball Nations League
SportVolleybal
DatumZondag 23 juli 2023
LocatieErgo Arena, Gdańsk, Polen

Afbeelding ter illustratie

Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.