Finale Marathon Cup 2024: live kijken op tv en online | Schaatsen op zondag 3 maart

Na het NK Allround en Sprint is het tijd voor het volgende schaatstoernooi. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze naar de finale van de Marathon Cup op tv en online kijken kunnen op 3 maart 2024. De finale wordt verreden in Leeuwarden. In dit artikel geven wij aan of deze wedstrijd op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETSkyShowtimeVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender de wedstrijd eventueel ook vertoont.

Waar kun je de finale van de Marathon Cup online kijken (op 3 maart 2024)?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote schaatswedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de finale van de Marathon Cup 2024 per videodienst in Nederland.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar de finale van de Marathon Cup bij NLZIET. De NOS heeft de uitzendrechten van dit toernooi in handen. Hierdoor worden de wedstrijden uitgezonden bij Studio Sport op NPO 1. Omdat de races van de vrouwen en mannen op tv te zien zijn, zijn ze ook direct online te volgen via NLZIET. Je kijkt nu de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met schaatsen aan in Nederland.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als schaatsen te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar deze schaatswedstrijd is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze schaatswedstrijd jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDeze gloednieuwe streamingdienst heeft momenteel geen sport in zijn aanbod in Nederland.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn wedstrijden uit het schaatsen er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit het schaatsen worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zender die de finale van de Marathon Cup uitzendt

Op dit moment heeft de NOS als enige de uitzendrechten in handen van het schaatsen op televisie. Hierdoor is de finale van de Marathon Cup te volgen via Studio Sport op NPO 1. De wedstrijd van de vrouwen start om 13:10 uur. Om 14:25 uur komen de mannen in actie. Omdat de wedstrijden op tv te bekijken zijn, kun je ze online volgen via NLZIET. 👉 Ga direct naar de finale van de Marathon Cup bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Meer informatie over het kampioenschap

CompetitieMarathon Cup
SportSchaatsen
DatumZondag 3 maart 2024
Locatie🇳🇱 Leeuwarden, Nederland

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.