Sinner vs. Medvedev (M): live kijken op tv en online | Zondag 28 januari 2024 | Finale Australian Open

Er zijn nog maar twee mannen overgebleven in het enkelspel van de allereerste Grand Slam van het jaar. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze de finale tussen Jannik Sinner vs. Daniil Medvedev op het Australian Open op tv en online kijken kunnen op zondag 28 januari 2024 om 09:30 uur. In dit artikel geven wij aan of de wedstrijden op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten.

→ Inmiddels valt het aanbod van discovery+ onder de streamingdienst HBO Max, dus meld je nu aan bij HBO Max en krijg ruim 16% korting

Waar kun je de finale tussen Sinner en Medvedev op het Australian Open online kijken op zondag 28 januari 2024?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote tenniswedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de finale tussen Sinner vs. Medvedev op het Australian Open per videodienst in Nederland.

discovery+➡️ Kijk direct naar de finale Sinner vs. Medvedev op het Australian Open 2024 via discovery+. Als abonnee van de streamingdienst kun je naar alle wedstrijden van dit tennistoernooi kijken.
📺 Ziggo GOBij deze provider kun je de zender via online tv-kijken ontvangen. 👉 Kijk direct via Ziggo GO naar de zender Eurosport.
📺 KPN iTVOok in dit basispakket vind je de Eurosport-zenders, net als bij andere aanbieders van televisie. 👉 Kijk direct via KPN iTV naar de zender Eurosport.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als tennis te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar deze Grand Slam is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je het Australian Open jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met tenniswedstrijden aan in Nederland.
⛔️ SkyShowtimeHelaas is het ook niet mogelijk om bij SkyShowtime naar het Australian Open te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn tenniswedstrijden er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit de tenniswereld worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Meer informatie over het Australian Open

CompetitieAustralian Open
SportTennis
RondeFinale
DatumZondag 28 januari 2024
Locatie🇦🇺 Melbourne Park in Melbourne, Victoria (Australië)

Afbeelding ter illustratie