2019 zal een mooi jaar worden voor filmliefhebbers. Wij hebben een top 20 gemaakt van meest besproken films volgend jaar (2019) in de bioscoop!

Films volgend jaar 2019 bioscoop

20. Sonic The Hedgehog
Verwacht: 12 december 2019
Een politieagent in een klein dorpje in Green Hills gaat Sonic proberen te helpen ontsnappen van de overheid, die erop uit is om hem gevangen te nemen.

19. Now You See Me 3
Verwacht: onbekend
Het verhaal van het vervolg op Now You See Me 1 en Now You See Me 2 zal later bekend gemaakt worden.

18. Space Jam 2
Verwacht: onbekend
LeBron James en enkele andere NBA All-Star teams gaan samen met de Looney Tunes spelen in dit lang verwachte vervolg van Space Jam 1.

17. Madagascar 4
Verwacht: onbekend
Het verhaal van het vervolg op Madagascar 1, 2 en 3 zal later bekend gemaakt worden.

16. Men In Black International
Verwacht: 20 juni 2019
Het verhaal van de film in de Men In Black reeks zal later bekend gemaakt worden.

15. Pokémon Detective Pikachu
Verwacht: 8 mei 2019
In een wereld waar mensen Pokémon verzamelen om te vechten, vindt een jongen een intelligente pratende Pikachu die als droom heeft om detective te worden.

14. It: Chapter Two
Verwacht: 5 september 2019
27 jaar later is de Losers Club groot geworden en verhuisd, tot een verwoestend telefoontje hen weer terug brengt naar de plek waar het allemaal begon.

13. Joker
Verwacht: 4 oktober 2019
Een gefaalde stand-up komiek draait door en wordt een psychopathische moordenaar.

12. Dumbo
Verwacht: 27 maart 2019
Een jong olifantje heeft enorme oren, waar hij mee kan vliegen. Hierdoor redt hij een circus dat aan de grond zit. Maar als het circus naar een nieuwe plek gaat, komen Dumbo en zijn vrienden achter wat duistere geheimen.

11. Frozen 2
Verwacht: 27 november 2019
Het verhaal van het vervolg op Frozen zal later bekend gemaakt worden.

10. Godzilla: King of the Monsters
Verwacht: 30 mei 2019
The crypto-zoologische agentschap Monarch komt tegenover een stel gigantische monsters te staan, waaronder de machtige Godzilla. Hij botst met Mothra, Rodan, en zijn ultieme aartsvijand, de driekoppige koning Ghidorah.

9. Captain Marvel
Verwacht: 6 maart 2019
Carol Danvers wordt een van de meest krachtige superhelden van het universum als de aarde terecht komt middenin een galactische oorlog tussen twee rassen aliens.

8. How To Train Your Dragon: The Hidden World
Verwacht: 16 januari 2019
Als Hiccup zijn droom vervult on een vredig draken utopia te creëren, komt Toothless achter een ongetemde vriend die de Night Fury weghaalt. Als het gevaar zich thuis opstapelt en Hiccup’s heerschappij over het dorp wordt getest, moeten zowel de draak als de drakentemmer onmogelijke beslissingen maken om hun soort te redden.

7. John Wick: Chapter 3
Verwacht: 16 mei 2019
Het verhaal van het vervolg op John Wick 1 en John Wick 2 zal later bekend gemaakt worden.

6. Spider-Man: Far From Home
Verwacht: 4 juli 2019
Na de eerdere gebeurtenissen gaan Peter Parker en zijn vrienden op zomervakantie naar Europa. Daar vindt Peter zichzelf in een situatie waar hij zijn vrienden moet redden tegen een schurk die bekend staat als Mysterio.

5. Aladdin
Verwacht: 24 mei 2019
Het verhaal van de live-action remake volgt dat van de Disney film uit 1992, waarin straatjongen Aladdin met de kracht van de geest uit een lamp zichzelf prins maakt om te trouwen met een prachtige prinses.

4. The Lion King
Verwacht: 17 juli 2019
Het verhaal van de live-action remake volgt dat van de Disney film uit 1994, waarin leeuwenwelp Simba wordt geboren en zijn weg naar de troon gevolgd wordt.

3. Toy Story 4
Verwacht: 26 juni 2019
Als een nieuw stuk speelgoed genaamd ‘Forky’ zich aansluit bij Woody en zijn vrienden, begint er een road trip langs oude en nieuwe karakters. Er wordt duidelijk hoe groot de wereld kan zijn voor speelgoed.

2. Star Wars: Episode IX
Verwacht: 20 december 2019
Star Wars: Episode IX zal de conclusie zijn in de ‘Star Wars’ reeks trilogie.

1. Avengers: Endgame
Verwacht: 24 april 2019
In de nasleep van Thanos’ verwoesting van de helft van al het leven in het universum moeten de overgebleven Avengers alles uit de kast halen om te herstellen wat de Mad Titan heeft veroorzaakt.

🚨 Als deze films volgend jaar in de bioscoop zijn, zijn ze nog niet te streamen. De films volgend jaar in de bioscoop zullen waarschijnlijk zo snel mogelijk op de streamingdiensten verschijnen na volgend jaar. Afgezien van de films volgend jaar in de bioscoop, zoek je het volledige online aanbod van alle streaming services? Klik dan hier!