Films op tv deze week: 5 kijktips voor 26 december 2022 – 1 januari 2023

Weet je even niet meer wat je deze week moet kijken? Wij schieten graag te hulp door je een inkijkje te geven in de films op tv deze week. Op het moment van schrijven zitten we in week 52, dus we geven je 5 kijktips voor 26 december 2022 tot en met 1 januari 2023.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

5x Films op tv in week 52: van maandag 26 december 2022 tot en met zondag 1 januari 2023

De onderstaande hitfilms zijn deze week op de Nederlandse televisie te zien. Meestal is het mogelijk om met een abonnement op grote streamingdiensten als Netflix, Disney+ of HBO Max te kijken naar films die ook op tv worden uitgezonden, maar niet altijd. De onderstaande vijf films zijn niet bij de streaminggiganten te vinden, dus heb je deze week een uitgelezen kans om ze op televisie te kijken.

Mocht je jouw weekfavoriet gemist hebben of de film graag reclamevrij vooruit of terug willen kijken, dan kun je nog wel bij TVOD-diensten als Pathé Thuis terecht. Via de groene knop onder de trailer en het verhaal begin je direct met kijken. In sommige gevallen kun je daarnaast door online tv kijken ook NLZIET raadplegen tijdens en na de uitzending.

5. Fighting with My Family (2019) – Dinsdag 27 december op RTL 7 om 20:30 uur

De familie Bevis bestaat uit allemaal mensen die professionele worstelaar zijn. Saraya en Zak, de twee kinderen, willen graag lid worden van World Wrestling Entertainment (WWE).

4. Salt (2010) – Dinsdag 27 december op Veronica om 20:30 uur

Een overloper beschuldigt de CIA officer Salt ervan dat zij een Russische spion is, waarna zij op de vlucht slaat. Haar pogingen om haar onschuld te bewijzen leiden echter alleen maar tot meer twijfel over haar identiteit.

3. The Family Man (2000) – Zaterdag 31 december op Net5 om 02:45 uur

Jack, gespeeld door de legendarische acteur Nicolas Cage, is een vrijgezel met alles wat hij zich kan wensen: een luxe huis, een snelle Ferrari en enorm veel geld. Maar op een ochtend wordt hij wakker in zijn doodnormale huis in een gewone buurt, naast zijn hond, zijn twee kinderen en zijn vrouw.

2. Haunt (2019) – Zaterdag 31 december op Veronica om 01:50 uur

Harper heeft een ongezonde relatie gehad en het lijkt erop dat haar ex-vriend haar aan het stalken is. Op de dag van Halloween gaat ze met vrienden naar een vervloekt huis dat belooft hun grootste angsten waar te maken.

1. Shaun Het Schaap: Het Ruimteschaap (2019) – Zondag 1 januari op SBS6 om 05:45 uur

Als een buitenaards wezen met ongelooflijke krachten neerstort bij een boerderij, besluit Shaun Lu-La om haar te helpen en haar naar huis te begeleiden. Samen gaan ze op missie voordat een duistere organisatie haar kan gevangen nemen.

Meer films op tv deze week die ook online met abonnement te streamen zijn

De bovenstaande films op tv zijn niet op de grote streamingdiensten te zien, maar er zijn nog meer titels die lineair worden uitgezonden en wél met een lidmaatschap bij SVOD-diensten bekeken kunnen worden. Zo kun je onder andere The Dark Knight Rises (2012) op HBO Max vinden en heeft Disney+ de Home Alone-films in zijn aanbod opgenomen. Daarnaast kun je de Sissi-films streamen bij NLZIET via het filmaanbod van NPO Plus. Via het onderstaande blok kun je direct beginnen met kijken en vind je op welke dagen en tijden de films op televisie te zien zijn.

1️⃣ The Dark Knight Rises bij HBO Max | Donderdag 29 december 2022 om 20:30 uur op Veronica
2️⃣ Bekijk direct Home Alone bij Disney+ | Vrijdag 30 december 2022 om 18:20 uur op SBS6
3️⃣ Bekijk direct Sissi bij NLZIET | Zondag 1 januari 2023 om 18:00 uur op RTL 8

Alle films die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Pathé Thuis zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan. Er zullen titels tussen staan die je op tv kunt kijken, maar ook gloednieuwe films die net uit de bioscoop komen.


Synopsissen: Pathé Thuis