Films op tv deze week: 5 kijktips voor 19-25 december 2022

Weet je even niet meer wat je deze week moet kijken? Wij schieten graag te hulp door je een inkijkje te geven in de films op tv deze week. Op het moment van schrijven zitten we in week 51, dus we geven je 5 kijktips voor 19 december tot en met 25 december 2022.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

5x Films op tv in week 51: van maandag 19 december tot en met zondag 25 december 2022

De onderstaande hitfilms zijn deze week op de Nederlandse televisie te zien. Meestal is het mogelijk om met een abonnement op grote streamingdiensten als Netflix, Disney+ of HBO Max te kijken naar films die ook op tv worden uitgezonden, maar niet altijd. De onderstaande vijf films zijn niet bij de streaminggiganten te vinden, dus heb je deze week een uitgelezen kans om ze op televisie te kijken.

Mocht je jouw weekfavoriet gemist hebben of de film graag reclamevrij vooruit of terug willen kijken, dan kun je nog wel bij TVOD-diensten als Pathé Thuis terecht. Via de groene knop onder de trailer en het verhaal begin je direct met kijken. In sommige gevallen kun je daarnaast door online tv kijken ook NLZIET raadplegen tijdens en na de uitzending.

5. Miss Sloane (2016) – Dinsdag 20 december op Veronica om 22:30 uur

Elizabeth Sloane is een van de machtigste en meest gewilde lobbyisten in Washington. Ze weigert voor de wapenlobby te werken en wordt zo gedwongen om haar eigen carrière op het spel te zetten in een bikkelharde anti-wapen campagne.

4. Hugo (2011) – Vrijdag 23 december op Net5 om 20:30 uur

Hugo, 12 jaar, woont in de muren van een druk treinstation in Parijs. Sinds zijn oom is verdwenen, neemt hij in het geheim de zorg voor de stationsklokken op zich.

3. The Queen (2006) – Zaterdag 24 december op NPO 2 om 19:40 uur

De wereld reageert in shock op de dood van Prinses Diana. Het Koningshuis beschouwt het overlijden als een familiegebeurtenis maar de rouw van het volk wordt steeds groter en daarmee ook de woede over het zwijgen van de Koninklijke familie.

2. Meet the Parents (2000) – Zaterdag 24 december op Paramount Network om 20:00 uur

Greg Focker wil met Pam trouwen. Hij moet haar vader Byrnes om de hand van zijn dochter vragen. Maar de familie is nogal excentriek en als ex- agent onderwerpt Byrnes Greg zelfs aan een leugentest.

1. Meet the Fockers (2004) – Zaterdag 24 december op Paramount Network om 22:05 uur

Nadat voormalig agent Jack Byrnes de mannelijke verpleger Gaylord Focker toestemming heeft gegeven om met zijn dochter Pam te trouwen, is de tijd daar om de ouders van de twee eindelijk eens met elkaar kennis te laten maken.

Meer films op tv deze week die ook online met abonnement te streamen zijn

De bovenstaande films op tv zijn niet op de grote streamingdiensten te zien, maar er zijn nog meer titels die lineair worden uitgezonden en wél met een lidmaatschap bij SVOD-diensten bekeken kunnen worden. Zo kun je onder andere Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2 (2011) op HBO Max vinden en heeft Disney+ de films Night at the Museum 3: Secret of the Tomb (2014) en Kingsman: The Secret Service (2014) in zijn aanbod opgenomen. Via het onderstaande blok kun je direct beginnen met kijken en vind je op welke dagen en tijden de films op televisie te zien zijn.

1️⃣ Harry Potter en de Relieken van de Dood – Deel 2 bij HBO Max | Maandag 19 december 2022 om 20:30 uur op Net5
2️⃣ Bekijk direct Night at the Museum 3: Secret of the Tomb bij Prime Video | Vrijdag 23 december 2022 om 20:30 uur op Comedy Central
3️⃣ Bekijk direct Kingsman: The Secret Service bij Disney+ | Zondag 25 december 2022 om 20:00 uur op Veronica

Alle films die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Pathé Thuis zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan. Er zullen titels tussen staan die je op tv kunt kijken, maar ook gloednieuwe films die net uit de bioscoop komen.


Synopsissen: Pathé Thuis